Prima pagină » Cancan » Care este motivul divorțului dintre Maria Popovici și Alexandru Minculescu. „Așa de mult nu voiam să fac din astea… “

Care este motivul divorțului dintre Maria Popovici și Alexandru Minculescu. „Așa de mult nu voiam să fac din astea… “

28 aug. 2024, 08:40,
Cezar Bulgaru în Cancan

După anunțul surprinzător din showbiz-ul românesc, s-a aflat și motivul divorțului dintre Maria Popovici și Alexandru Minculescu. Recent, cunoscutul cuplu de stand-up comedy și-a surprins fanii cu vestea divorțului. Deși au făcut un anunț scurt și fără prea multe explicații, se pare că despărțirea lor are legătură cu divergențe de natură profesională.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu au fost căsătoriți timp de 6 ani, timp în care au format un duo vibrant și pe scenă. Din păcate, deși nimeni nu anticipa, ei au decis să se despartă, anunțul fiind făcut de Maria pe rețelele de socializare. Deși nu au dezvăluit motivele divorțului, se pare că printre cauze s-au numărat și divergențele profesionale.

Care este motivul divorțului dintre Maria Popovici și Alexandru Minculescu

Anunțul despărțirii lor a surprins fanii, deoarece Maria Popovici și Alexandru Minculescu, cunoscut ca Mincu, păreau a fi cuplul ideal și se completau perfect pe scenă. Cei doi s-au căsătorit civil în 2018, iar în primăvara aceluiași an au avut și cununia religioasă. Recent, își achiziționaseră o casă, așa că nimic nu părea să prevadă acest final.

La puțin timp după ce a anunțat divorțul, Maria a revenit cu o clarificare, menționând că ea și Mincu nu au oferit declarații presei despre despărțirea lor.

„Așa de mult nu voiam să fac din astea… Nu aveți nici cea mai vagă idee cât de mult nu îmi doream să fac din astea. Eu și cu Mincu nu am dat nicio declarație în presă. În afară de ce am postat pe paginile noastre de Instagram, altă declarație nu există (…) Înțeleg și îmi asum mai ceva ca la Insula iubirii, că nu ai încotro. Exact așa cum am scris în postare, este singurul adevăr, restul nu preocupă pe nimeni în afară de prietenii și familia noastră, oamenii apropiați. Înțeleg, e normal, și eu la viața mea am citit chestii din astea și am bârfit, dar noi nu am dat declarații în presă’, a spus Maria Popovici pe contul ei de Instagram.

Cu toate acestea, potrivit EVZ.ro, Maria și Mincu ar fi hotărât să se despartă din cauza unor neînțelegeri apărute pe plan profesional.

Maria Popovici a ales să plece la PRO TV fară soțul ei

Se pare că ruptura dintre cei doi stand-upperi a avut loc acum 10 luni, când Maria a semnat cu PRO TV pentru emisiunea „Săriți de pe fix”. Până în acel moment, cei doi fuseseră inseparabili în emisiunile Antenei și pe scenă, unde formau un cuplu plin de umor.

În spectacolele lor, abordau frecvent subiecte legate de problemele din căsnicie, dar fanii nu au crezut niciodată că acestea reflectau realitatea lor, deoarece păreau foarte uniți. Totuși, Maria a început negocieri cu PRO TV, în timp ce partenerul ei a rămas la Antena 1, iar acest lucru pare să fi creat tensiuni între ei.

PRO TV a anunțat participarea Mariei Mincu în emisiunea „Săriți de pe fix” în luna februarie, iar de atunci se pare că ea și Mincu nu mai formau un cuplu. Cu toate acestea, au continuat să posteze conținut pe canalul lor comun de YouTube, deși ultimul video a fost publicat acum trei luni. Dacă au angajamente profesionale de respectat, este posibil ca Maria și Mincu să colaboreze în continuare.

Motivul divorțului dintre Maria Popovici și Alexandru Minculescu pare unul banal, însă nimeni nu poate ști cu adevărat ce s-a întâmplat între ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`