Prima pagină » Cancan » Care este legătura dintre Gheboasă și Grasu XXL? Puțină lume s-ar fi așteptat la asta – FOTO

Care este legătura dintre Gheboasă și Grasu XXL? Puțină lume s-ar fi așteptat la asta – FOTO

09 aug. 2023, 15:53,
BZI.ro, în Cancan

Putină lume știe că Gheboasă a fost preferatul lui Grasu XXL la showul One True Singer. Artistul i-ar fi transmis acestuia că trebuie să câștige concursul. Deși considerat unul dintre favoriții competiției, Gheboasă a fost eliminat încă din episodul 3 al show-ului. Acest lucru a părut surprinzător mai ales că se bucura de o atenție sporită din partea juriului.

Cu toate că acum lucrurile s-au așezat perfect în viața lui Gheboasă care a cântat și la Untold, dar și la alte festivale mari, lucrurile nu au stat așa și în show. Acesta a fost eliminat foarte rapid.

Legătură dintre Gheboasă și Grasu XXL

Gheboasă este celebru și asta o spun cifrele. Adică fanii pe care reușește să îi strângă de fiecare dată când postează o melodie în online sau de fiecare dată când concertează sunt cu sutele de mii. Totuși, puțină lume știe legătura dintre Gheboasă și Grasu XXL. În 2022, Gheboasă a participat la show-ul One True Singer transmis de HBO Max, iar Grasu XXL l-a lăudat pe artistul din Târgoviște spunând că el trebuie să câștige competiția:

„Hai, Târgoviștea! Viața mea tu ești! (…) Gheboasă number one! Dacă nu câștigi, te sparg! Eu mă aștept să câștigi concursul, șefule! Tu știi să faci versuri. Știi să dai dumele! Nu e vorba de singer aici. Nu trebuie să știi să cânți. Talentul tău e ăsta! Fă-ți talentul, cum s-ar zice!”, i-a spus Grasu XXL tânărului care astăzi e pe mai toate burtierele televiziunilor de la noi, după spectacolul susținut la Untold.

Ghinionul lui Gheboasă s-a menținut, iar în episodul 3 din show a fost eliminat. Nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care a fost eliminat din show. Mai ales că elimina a venit după ce câștigase o probă pentru care a fost felicitat de toată lumea. În episodul doi toți concurenții avusese de trecut o provocare de TIK-TOK. Cei mai buni la creat content pentru această platformă au fost Alexandra și Gheboasă, însă băiatul din Târgoviște câștigase proba respectivă, în cele din urmă.

Cei responsabili de show au transmis că eliminarea lui Gheboasă a fost cauzată de mai multe încălcări ale regulamentului făcute de artist.

Gheboasă a fost amendat după melodiile de la Untold

Gheboasă a stârnit furia întregii opinii publice după ce mai multe persoane au postat filmulețe de la Untold, filmulețe în care cântă câteva melodii ce au versuri obscene. Gheboasă a fost amendat de Jandarmeria Română cu suma de 1000 de lei, dar sunt unele voci care susțin că măsura este prea blândă.

Sunt mai multe scrisori deschise care-l condamnă pe Gheboasă că ar fi folosit cuvinte obscene și ar fi îndemnat la ură de rasă. Reacția trapperului a fost una uimitoare. Nici mai mult, nici mai puțin, acesta a declarat că vrea să devină președintele Partidei Romilor:

„Eu sunt țigan, nu sunt român. Şi am văzut că aveți o legătură foarte strânsă cu Victor Ponta și aș dori să îl înștiințați cumva că îmi doresc să ajung președinte la Partida romilor. Dacă se poate să facă cumva să mă aducă în funcție”, a spus Gheboasă, în direct la „Punctul Culminat“, emisiune moderată de Victor Ciutacu, la Romania TV.

Așadar, Grasu XXL este unul dintre primii mari artiști care au văzut potențialul lui Gheboasă, cel care a stârnit o revoltă în spațiul public din cauza versurilor unor melodii.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *