Prima pagină » Cancan » Care este data nașterii fostului lider al trupei AXXA, Dinu Maxer. Cum reușește artistul să se mențină tânăr

Care este data nașterii fostului lider al trupei AXXA, Dinu Maxer. Cum reușește artistul să se mențină tânăr

14 oct. 2021, 12:23,
BZI.ro, în Cancan

Referitor la data nașterii lui Dinu Maxer, fostul cântăreț al trupei AXXA, nu mai este niciun secret că artistul este născut în noiembrie. De-a lungul anilor, cântărețul a făcut furori și în lumea showbiz-ului românesc, acesta fiind cunoscut și pentru relația sa cu Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer a cucerit publicul încă de la debutul artistic, acesta înființând trupa AXXA, chiar dacă avea o altă formație profesională. Dincolo de faptul că a absolvit Facultatea de Medicină, acesta a fost atras de lumea showbiz-ului. Grație unui farmec aparte, solistul a cucerit inimile publicului, dar și inimile multor femei frumoase din România anilor 2000.

Care este data nașterii lui Dinu Maxer

Cântărețul s-a născut în București, pe data de 27 noiembrie 1974 și a absolvit Școala de Muzică și Școala populară de Artă, ambele la secția pian. Debutul său în carieră a început ca solist în anul 1996, iar trei ani mai târziu acesta a înființat trupa AXXA, care s-a destrămat după 5 ani. Pe parcursul celor 5 ani, Dinu Maxer a fost membru al UCMR-ADA ca și compozitor, orchestrator și textier cu un vast repertoriu.

După destrămarea trupei, artistul a urmat drumul de prezentator tv al diferitor emisiuni precum „Vara extremă”, „Doctor de Inimă Albastră”, „Medicii”. Totodată, din 2012 până în 2015, acesta a prezentat „Miss Plaja” la NeptunTV. Dinu Maxer a mai prezentat și creat și alte spectacole cum ar fi „Copiii au talent”, spectacole ale Primăriilor sectoarelor 4 și 5, prezentări de modă și spectacole și zile din diferite orașe ale țării.

Dramele din viața lui Dinu Maxer

Chiar dacă artistul are o viață frumoasă alături de soția sa Deea Maxer, acesta a trecut printr-o traumă teribilă în copilărie. Din cauza respectivului eveniment nefast căsnicia părinților acestuia s-a destrămat. Pe când avea 14 ani, cântărețul și-a pierdut fratele mai mare într-un teribil accident.

„Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, povestea în urmă cu ceva timp Deea Maxer.

În altă ordine de idei, ținând cont de data nașterii lui Dinu Maxer și de faptul că artistul va împlini 47 de ani, acesta nu-și arată deloc vârsta. Cântărețul este într-o formă de zile mari și încearcă să se mențină cât mai tânăr prin diferite diete dar și sport. În plus, acesta este susținut în totalitate de către familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *