Prima pagină » Radio » Actualitate » Care este adevărul despre fiica lui George Restivan. Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu vrea să facă testul de paternitate

Care este adevărul despre fiica lui George Restivan. Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu vrea să facă testul de paternitate

21 nov. 2022, 15:39,
în Radio

Recent au apărut unele informații cu privire la fiica nerecunoscută a lui George Restivan, o tânără Melissa Vaida, în vârstă de 25 de ani. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu recunoaște că a avut în trecut o aventură cu mama fetei, însă neagă că ar fi tatăl acesteia. Totodată, George Restivan spune că presupusa fiică i-ar fi cerut și bani în trecut.

De mai bine de jumătate de an, Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Restivan, un român stabilit în America. Cei doi s-au logodit astă-vară la biserică și vor să facă nunta anul viitor. De menționat că ambii au copii din mariajele anterioare, Adriana având doi băieți, iar George, unul. Și totuși, de curând, s-a aflat de încă un posibil copil al iubitului Adrianei Bahmuțeanu.

Care este adevărul despre fiica lui George Restivan

Melissa Vaida, o tânără în vârstăd e 25 de ani, susţine că este fiica lui George Restivan. Fata l-a invitat pe iubitul Adrianei Bahmuțeanu să facă testul de paternitate pentru a se convinge, dar susţine că nu are nicio pretenție de la el.

„Am aflat de la mama mea când am început să cresc și am întrebat-o cine este tatăl meu. A spus că el este tatăl meu și nu a vrut să știe de mine. A plecat în America. L-am cunoscut când aveam 16 ani și de atunci nu l-am mai văzut.

El a spus că nu a știut că mama era însărcinată, dar eu știu povestea că ar fi știut. Nu pot să-l acuz nici pe el, nici pe ea pentru că nu știu… Mama mea a decedat acum 5 ani. Nu-mi doresc absolut nimic, nici material, absolut nimic. Dacă vrea să facem testul de paternitate, sunt de acord pentru liniștea amândurora”, a mărturisit presupusa fiică a lui George Restivan.

Care este versiunea lui George Restivan

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu i-a răspuns tinerei, spunându-i că a avut doar o aventură cu mama fetei, după care a plecat în Statele Unite. În plus, a acuzat-o pe fată că i-ar fi cerut bani în trecut.

„Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani. Îmi sună verișorii la Paris să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (…) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (n.r. – ADN)”, a mărturisit George Restivan.

În cele din urmă, atât Adriana Bahmuțeanu, cât și George au subliniat că dacă se va dovedi că Melissa Vaida e fata bărbatului, vor face tot ce le stă în putință pentru a o integra, deoarece își doresc ca familia să fie cât mai numeroasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *