Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este adevăratul motiv al rupturii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. De cât timp sunt separați cei doi îndrăgostiți

Care este adevăratul motiv al rupturii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. De cât timp sunt separați cei doi îndrăgostiți

03 feb. 2024, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Relația lor este una greu de înțeles. Când toți credeau că s-au împăcat și că lucrurile între ei merg mai bine că oricând, iată că s-a produs, din nou, și ruptura. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu de ceva timp. Iată care este adevăratul motiv al rupturii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, dar și de cât timp sunt separați cei doi îndrăgostiți!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se opresc din a-și surprinde fanii. Când toți credeau că s-au împăcat și lucrurile merg din ce în ce mai bine în relația lor, iată că a venit și vestea care i-a uimit pe cei ce îi urmăresc și îi susțin.

Adevăratul motiv al rupturii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Zarurile au fost aruncate și avem un final de drum în cuplul Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Într-o intervenție, decizia a fost confirmată. Se pare că totul vine în urma intervenției suferite de blondina din showbiz-ul românesc, atunci când nu a avut parte de susținerea omul de afaceri din Bolintin în timp ce se afla la spital.

Mai exact, blondina și afaceristul sunt despărțiți încă de dinainte de Revelion.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu a spus că îi fură iubitul

Ei bine, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare că nu o vor da la pace prea curând. Cele două vedete din showbiz-ul de la noi și-au oferit din nou replici dure și se pregătesc să meargă în instanță.

Mai exact, în urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a venit și cu o primă reacție, după ce Claudia Pătrășcanu a spus că îi fură iubitul. Blondina de la noi susține că își va face din nou dreptate, apelând chiar la oameni legii.

„Mă surprinde faptul că își permite să facă din nou declarații și afirmații la adresa mea în spațiul public ignorând faptul că am câștigat o ordonanța prin care se impune să nu mai vorbească despre mine. Cu siguranță va plăti pentru asta și îi mai deschid un proces pentru că în continuare îmi hărțuiește trimițându-mi mesaje defăimătoare la adresa mea, prin Gabi Bădălău.

Mesajele pe care le am și le voi depune la dosar. Iar vis-a-vis de tatăl copiilor ei, eu n-aș sta și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment se poate considera un bărbat sigur.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024