Prima pagină » Cancan » Care e starea de sănătate a Danei Roba, după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan! Sora vedetei, declarații de ultim moment

Care e starea de sănătate a Danei Roba, după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan! Sora vedetei, declarații de ultim moment

07 iun. 2023, 11:51, 1 ,
în Cancan

Cunoscuta vedeta Dana Roba trece prin clipe de coșmar și se zbate să trăiască pe un pat de spital din Timișoara. Ieri, aceasta a trecut printr-o operație grea pe creier, după ce soțul ei a mutilat-o în bătaie și a lovit-o cu ciocanul în cap! Sora make-up artistului face declarații exclusive despre starea ei, la câteva ore de la intervenție.

Dana Roba a fost operată de urgență ieri, după ce a ajuns în stare critică la spital în urma violenței pe care soțul ei, cu 14 ani mai mare, i-a aplicat-o. Bărbatul și-a ieșit din minți și a bătut-o cu un ciocan în locuința în care aceștia locuiau după ce discuțiile între cei doi ar fi degenerat.

Care e starea de sănătate a Danei Roba

Sora Danei Roba a declarat cum se simte make-up artistul după intervenția grea pe care a suferit-o! Din păcate, în continuare Dana Roba este în stare critică, se află la ATI și medicii sunt rezervați în ceea ce o privește.

Sora acesteia e distrusă de durere și singurele cuvintele pe care a putut să le transmită au fost acela prin care îndeamnă oamenii care vor să le fie alături în aceste clipe să spună o rugăciune pentru ca Dana Roba să-și revină și să se poată întoarce la fetițele sale.

”Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a spus Lidia Roba, sora Danei Roba, pentru Spynews.ro.

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după în urma unui conflict spontan, acesta şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap, în prezenţa celor două fetiţe minore.

Agresiunea a avut loc chiar în apartamentul conjugal în prezenţa celor două fetiţe minore. Totul ar fi pornit în urma unui conflict spontan între cei doi soţi. Alarma a fost dată de vecini care au auzit țipetele disperate ale femeii.

Daniela Roba, make-up artist cunoscut şi fosta iubita a manelistului Nicolae Guţă, a fost transportată la spitalul Județean din Timișoara, în stare critică cu o leziune severă la nivelul capului.

Nicolae Guță, fostul iubit al Danei Roba, a făcut primele declarații, la scurt timp după ce a aflat de situația în care se află bruneta. Manelistul a fost de-a dreptul surprins să audă vestea neplăcută, explicând că cel mai trist este faptul că la mijloc sunt cele două fetițe minore, care vor avea de suferit cel mai mult.

Comentarii
  • Parerea mea este ca majoritatea femeilor adora sa fie mutilate cu ciocanul. Asta ori e mofturoasa, ori are ala ciocanul prea mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024