Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care e cea mai mare nebunie făcută de Natalia Mateuț din iubire. Ce decizie radicală a luat prezentatoarea TV: „M-am întors cu coada între picioare”

Care e cea mai mare nebunie făcută de Natalia Mateuț din iubire. Ce decizie radicală a luat prezentatoarea TV: „M-am întors cu coada între picioare”

06 iul. 2024, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Natalia Mateuț este o prezentatoare îndrăgită din România și se bucură de mult succes. Are parte de multă atenție din partea domnilor, dar preferă să fie singură. În ceea ce privește nebuniile făcute în tinerețe, nu s-a ferit să le ascundă.

Natalia Mateuț este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară. Se bucură de mult succes datorită carismei sale. Întotdeauana a preferat să spună adevărul, mai ales în ceea ce privește relațiile sale. În cadrul matinalului de la Antena Stars, a vorbit și despre cea mai mare nebunie făcută din dragoste.

Natalia Mateuț, cea mai mare nebunie a sa

Natalia Mateuț este mereu apreciată de telespectatori datorită carismei sale. În ceea ce privește relațiile sale, prezentatoarea TV este mereu singură. În prezent este singură, deși are mulți pretendenţi.

A vorbit despre cea mai mare nebunie făcută din dragoste, iar răspunsul i-a surprins pe cei doi prezentatori, Dima Trofim și Alexia Țalavutis. Natalia Mateuț a mărturisit că a plecat de acasă la 19 ani și s-a mutat alături de iubitul ei. Ulterior, când s-au despărțit, aceasta s-a întors la părinți.

„Am plecat de acasă prea devreme. La 19 ani m-am mutat cu el a fost un haos, o debandată și m-am întors cu coada între picioare”, a povestit Natalia Mateuț la Star Matinal.

Natalia Mateuț a avut parte de o copilărie ideală

Natalia Mateuț a avut parte de o copilărie perfectă datorită părinților săi. A fost răsfățată alături de sora ei și a vizitat numeroase locuri alături de cei dragi. Totodată, datorită familiei numeroase, fiecare sărbătoare de 1 iunie era mereu o petrecere pentru toți copiii din neam.

„Îmi aduc aminte că atunci când eram copil eram tot timpul cu părinții mei și mergeam tot timpul undeva frumos, nu știu, ieșeam la un grătar, la un suc, tot timpul eram cu familia, cu prietenii. Fiind o familie destul de mare și de numeroasă, tot timpul știu că tata de 1 iunie ne sărbătorea într-un fel anume, nu știu, primeam dulce, ceva de îmbrăcat”, a povestit vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`