Prima pagină » Actualitate » Care a fost ultima dorință a tânărului încât la Costinești? Ce le-a cerut prietenilor cu puțin timp înainte să moară

Care a fost ultima dorință a tânărului încât la Costinești? Ce le-a cerut prietenilor cu puțin timp înainte să moară

07 iul. 2024, 10:00, 1 ,
în Actualitate

Vali, tânărul de 20 de ani care a murit pe litoral, a avut o ultimă dorință pe care le-a spus-o prietenilor săi. Acesta era un pasionat al mașinilor, motiv pentru careîși făcuse și câteva modificări la bolidul său. Apropiații au publicat mesajul băiatului, iar acum aduce multă durere în inimile lor.

Tragedie în Costinești. Un tânăr de 20 de ani a mers pe litoral să se distreze, dar a murit sub ape. În urmă cu doar câteva zile, acesta a transmis un mesaj prietenilor săi cu privire la ultima dorință pe care o are, dacă ar păți ceva.

Care a fost ultima dorință a lui Vali

Vali era originar din Buzău, iar moartea sa a adus multă durere pentru prieteni și familia sa. La doar 20 de ani avea tot viitorul înainte și nu știa că vacanța de din Costinești va fi ultima pentru el. Deși a mers pentru distracție, a murit în apele Mării Negre.

Înainte să moară, a avut o cerință importantă pentru unul dintre prietenii săi. Deși părea că este doar o glumă, acum cuvintele lui aduc multă durere. Vali era un pasionat al mașinilor, iar acest lucru se putea observa și pe conturile sale de socializare. Publica numeroase imagini cu bolidul său care îi aducea multă satisfacție.

Vali i-a transmis unui prieten că dacă va păți ceva într-un accident rutier, apropiații lui să strângă bani și să repare mașina, apoi să se plimbe cu ea, amintindu-și de vremurile bune. În momentul de față, bolidul acestuia este în stare bună, dat tânărul de 20 de ani și-a pierdut viața în tragedia de pe litoral.

”Dacă e să pățesc ceva, să fac accident, sau ceva, faceți și voi o chetă și îmi reparați mașina și mergeți cu ea prin parcare”, a spus Vali, înainte să moară.

Vali a murit sâmbătă dimineață

Vali a mers la mare alături de mai mulți prieteni și a murit înecat. Băiatul alături de alte două persoane au intrat în apă, în Costinești, iar când să iasă a fost de negăsit. Aceștia au cerut ajutorul autorităților și au început căutările. A fost găsit fără viață și adus la mal.

Cu toate că medicii l-au resuscitat și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva, tânărul nu a răspuns manevrelor, iar decesul a fost anunțat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`