Prima pagină » Cancan » Care a fost primul job al Lidiei Buble. Nu i-a fost deloc ruşine să recunoască
Care a fost primul job al Lidiei Buble. Nu i-a fost deloc ruşine să recunoască

Care a fost primul job al Lidiei Buble. Nu i-a fost deloc ruşine să recunoască

09 aug. 2020, 13:01,
BZI.ro, în Cancan

Care a fost primul job al Lidiei Buble. Chiar dacă acum duce o viaţă destul de liniştită din punct de vedere material, viaţa artistei nu a fost aşa înainte. Lidia a dus-o destul de greu în copilărie. Artistă a fost nevoită să aibă diferite joburi banale de care nu se ruşinează.

Acum este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi se poate lăuda cu o viaţă la care alţii doar visează, însă nu a fost tot timpul aşa. Puţini sunt cei care ştiu că Lidia Buble, căci despre ea este vorba, a dus-o extrem de greu în copilărie, iar primii bani i-a câştigat dintr-un job banal, de care nu se ruşinează deloc.

Care a fost primul job al Lidiei Buble

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, deci nu poate spune că a avut o copilărie prea îmbelşugată. Azi e una dintre artistele care fac bani pe bandă rulantă, dar primii bani i-a câştigat, se pare, printr-un job banal, la îndemâna oricui.

Mai exact, potrivit informaţiilor din presă, Lidia Buble şi-a câştigat primii bani după ce s-a angajat ca bonă în Deva, iar mai apoi, ca manager de vânzări la o reprezentantă auto, dar vedetă a făcut şi curăţenie în casele oamenilor, îndeletnicire pentru care câştigă, la momentul respectiv, în jur de 4-500 de lei pe lună.

Lidia Buble era deseori batjocorita de colegi

Lidia Buble a fost foarte des batjocorita de colegi, însă acum poate spune că toate aceste experienţe au condus-o spre omul care este astăzi.

Artista era luată în râs de colegii de şcoală din cauza religiei pe care o practică ea şi familia sa, dar şi din cauza neajunsurilor cu care se confruntă, în vremea copilăriei. Lidia Buble şi-a deschis sufletul acum ceva timp şi a vorbit deschis despre lucrurile care i-au marcat copilăria. Cu toate acestea, artiista este recunoscătoare pentru ceea ce este acum şi susţine că nici măcar neajunsurile financiare nu au făcut-o să se vadă mai prejos decât alţi copii.

Care a fost primul job al Lidiei Buble. O familie numeroasă

„Noi fiind foarte mulţi copii în familie, 11, mama şi tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar aşa ce aveam pretenţii de păpuşi şi de haine, nu le-am avut în permanenţă. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecţie impresionantă de păpuşi Barbie” a spus Lidia Buble, acum ceva timp.

„Într-o ţară ortodoxă, pentru neoprotestanţi este destul de greu. Ştiţi foarte bine, bullying-ul era şi pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai uşor datorită personalităţii mele şi nu am suferit precum alţi prieteni de aceeaşi religie cu a noastră”, a spus artistă, despre faptul că era batjocorita de colegi, din cauza religiei pe care o practică atât ea, cât şi familia sa.

Lidia Buble, supărată foc pe surorile ei

Lidia Buble spune lucrurile direct și fără menajamente, de fiecare dată când o supără ceva. Același tratament l-a aplicat și pentru surorile ei, care au dezamăgit-o. Se pare că acestea au uitat de ea atunci când au organizat o vacanță. Lidia Buble a fost scoase din schemă și a rămas acasă.

Vedeta a ținut să le reproșeze public acest lucru și le-a transmis un mesaj pe Instagram în care le amintește că ea le-a luat mereu în vacanță și nu a uitat de ele.

„Daniela Buble, Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi… este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci… eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti…”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *