Prima pagină » Radio » Actualitate » Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui

Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui

21 nov. 2022, 11:57, 19 ,
în Radio

Deși a trecut un an de la separarea lor, multă lume se întreabă care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 12 ani de căsătorie. Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au împreună două fete, care stau cu mama lor, deşi designerul a încercat insistenrt să obţină custodia lor.

La începutul acestui an, Alina Sorescu și-a lua fiicele și a părăsit căminul conjugal, intentând divorț de Alexandru Ciucu. După cum anunța mass-media, toamna trecută, designerul fusese surprins în compania unei femei, iar gurile rele au etichetat-o ca fiind cea care le-a distrus căsnicia. Dacă la început artista a păstrat discreția asupra acestui aspect, în cele din urmă ea a confirmat despărțirea.

Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu

La începutul căsniciei, Alexandru Ciucu avea doar cuvinte de laudă la adresa Alinei Sorescu. A avut și unele îndoieli, la începutul relației, însă spunea că au trecut cu bine peste toate provocările. În urmă cu mai bine de zece ani, designerul își lăuda soția că este sexy, caldă, iubitoare, dar și capricioasă. Cu toate acestea, avea şi o teamă privind relaţia lor, şi anume legată de diferenţa de vârstă.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, povestea Alexandru Ciucu la începutul mariajului.

Ce le-a interzis Alexandru Ciucu fetelor sale

După cum se știe, mariajul celor doi a fost binecuvântat cu două fiice, Carolina (8 ani) și Ana-Raisa (6 ani). Până acum, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost foarte discreți cu privire la cele două fete și le-au oferit o educație de calitate. Iar acest lucru se vede deja, deoarece Carolina și Raisa par că își moștenesc îndeaproape mama.

Cele două fete au deja o înclinație către domeniul muzical. Cu toate acestea, fetițele nu pot face parte din show-urile organizate de artistă. Iar acest lucru a fost decis de Alexandru Ciucu, care s-a opus vehement acestei idei.

„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi părinți.

Comentarii
  • Ce tare a fost articolul asta… Probabil că mai aveți material și îl păstrați sa va ajungă tot anul viitor. Eu sunt doar un cititor care se plictisește, dar îmi închipui că există și oameni care sunt interesați de subiect, bine că nu este tipărit că aruncau banii pe geam. A ajuns jurnalismul o rușine.

  • Rodica Liliana

    Până la urmă tot nu ați scris motivul,eu nu înțeleg ce fel de jurnaliști sunteți dacă nu puteți duce o idee la capăt, conținutul articolului este total paralel cu titlul…

  • Stefan Elena

    Ca de obicei! Titlu mincinos sa atragă cititori. Dar cât mai merge cu minciuna asta.. Si copiii de grădinița au înțeles ca Titlul unei știri nu are legătura cu nimic din text si ca ați ajuns sa faceti jurnalism cum fac vrăjitoarele vrăji… Atrageți prin minciuni grosolane ,,poate,poate citeșc 5-10 oameni” balivernele si textele de doi lei…

  • Eu citesc pe la mijloc ca să aflu conținutul.

  • De toată jena!!

  • Pun niște titluri bombastice și nu scriu adevărul niciodată.

  • Chiar că te lasă neteinat căci mâine vedem alta varianta și tot așa ….

  • Titlul mincinos ! Când o sa va aveți mândria meseriei pe care o faceți?!”Păcat de pregătirea pe care o aveți!

  • Un om de bun simt

    Mincinosi ca si guvernul.Toti o apa si o mizerie in tara asta

  • Hei ,jurnalistii lui pește,dormiti cand scrieti, sau fumați ceva? In ultima vreme parca sunteti toți drogati.Scrieti ceva bun daca tot vreti sa scrieti.Rusine voua si patronii care platesc acesti așa-ziși jurnalisti.Vai de capul vostru,mai puneți mana pe o carte si învățati meserie, ca sunteți praf,daca ploua v-a luam pe cizme!

  • Jurnaliștilor, sunteți un dezastru!!!
    Nu aveți demnitate, onoarea jobului bine făcut????
    Jenant!!!

  • Niste prosti

  • nu e nici un motiv

  • Știri de tot rahatul. Cum nu le o fi rusine. Adevărul este că ne prind în plasa de multe ori degeaba îi î njuram.

  • Știre de rahat, credeți că, cu așa ceva o să mai aveți cititori?

  • Poate ca ar trebui sa ne reintoarcem la obiceiul de a citi o carte decât sa stam cu ochii în telefon sa citim prostiile ăstora care nu mai știu ce sa inventeze.

  • Poate ca ar trebui sa ne reintoarcem la obiceiul de a citi o carte decât sa stam cu ochii în telefon sa citim prostiile ăstora care nu mai știu ce sa inventeze.

  • Waw. Mi s-a luminat totul. Alina Sorescu a divortat pentru ca….habar nu am. Un articol fara cap si coada care nu putea fi altfel decat daca il scria cineva capabil.

  • De toată jena! Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024