Prima pagină » National » Care a fost cea mai mare sumă de bani, primită de Jean de la Craiova din dedicații. A recunoscut fără rețineri. „A luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut”

Care a fost cea mai mare sumă de bani, primită de Jean de la Craiova din dedicații. A recunoscut fără rețineri. „A luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut”

11 aug. 2024, 15:20,
în National

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai îndrăgiti cântăreti de manele din România, însă, nu doar muzica este pasiunea lui. Interpretul a cochetat cu actoria și a participat la emisiuni TV de succes. Recent, artistul a vorbit despre începutul carierei sale și bucuria pe care o trăiește ori de câte vede fericirea din sufletul oamenilor.

„Din meseria asta dacă iei zece lei, îi împarți cu armata pe care o ai în spate. Cânt de 30 de ani. Acum e ușor să fii vedetă, faci totul în studio, promovezi. Pe vremea când am început eu, nu existau nici telefoane. Mă dădeam mare cu telecomanda la ureche… Dar sunt liniștit financiar și chibzuit”, a spus manelistul la Xtra Night Show, potrivit Click.

Jean de la Craiova nu s-a sfiit să recunoască faptul că au existat momente în care și-a dorit să renunțe la ceea ce l-a consacrat, însă și-a dat seama că: „lumea are nevoie de muzica mea, transmit ceva oamenilor, când mă uit și văd bucuria în ochii celor care mă ascultă, îmi trece toată oboseala. Zâmbesc, le face plăcere să asculte muzica mea și asta îmi dă mare ambiție”, a mai spus Jean.

Artistul a mărturisit că cei mai mulți bani din dedicații i-a primit în urmă cu câțiva ani.

„Cea mai rapidă sumă și cea mai mare sumă, acum câțiva ani, a intrat unu pe ușă, a aruncat un miliard, a luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut. 100.000 noi. 20.000 de euro.

Dar eu nu începusem să cânt. Avea 10 pachete de 100 de milioane. Și doar rupea hârtia, arunca, rupea hârtia, arunca. La Galați. Atunci mi-am luat pantofi, că aveam șoșoni cu pâslari”, a mai povestit artistul la TV.

Jean de la Craiova a cochetat cu actoria în filmul românesc Poveste de cartier și în serialul State de România. A participat la emisiunile de televiziune Dansez pentru tine, Serviți, vă rog și Te cunosc de undeva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *