Prima pagină » National » Care a fost cauza decesului pompierului care a ridicat autorizația stației de la Crevedia. Abia acum s-a aflat

Care a fost cauza decesului pompierului care a ridicat autorizația stației de la Crevedia. Abia acum s-a aflat

07 sept. 2023, 12:06,
în National

La câteva zile distanță de la tragedie, instructorul auto a spus care a fost adevărata cauza a morții lui Bogdan Georgian Pușcoi, pompierul care a ridicat autorizația stației de la Crevedia.

Cu câteva zile în urmă, un pompier care a obținut autorizația de funcționare pentru stația GPL din Crevedia a decedat. Această veste a provocat un șoc în rândul tuturor, mai ales după ce s-a aflat că a murit într-un accident rutier.

Pompierul se pregătea să obțină permisul de conducere pentru vehicule cu motor, iar instructorul său a dezvăluit informații care ar putea clarifica situația.

Care a fost cauza decesului pompierului care a ridicat autorizația stației de la Crevedia

Un pompier a pierit în timpul orelor pentru obținerea permisului de motocicletă în Dâmbovița. Instructorul se afla la fața locului și a  fost martor la evenimentele care au avut loc câteva minute înainte de deces. Stelian Duță a menționat că Bogdan Georgian Pușcoi nu părea agitat sau trist, ci se afla într-o stare bună.

De asemenea, instructorul i-a dat toate indicațiile înainte să se urce pe motociletă, cum ar fi locul în care trebuie să își țină mâinile, sau faptul că nu trebuie să accelereze.

Ei bine, imediat după ce s-a urcat pe motociletă, acesta a accelerat cu putere și a intrat într-un zid, unde și-a găsit sfârșitul. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

”Eram la inclinatie, stanga dreapta, da?! Am facut si proba cu inclinatia, totul ok. Apoi cu casca, nu sa ne intelegem, de 3 ori am repetat ii dam drumul usor, ce parere aveti? Zice da, hai repetam la rece repetam ce avem de facut. Ce facem? Pornim motorul, ce facem ca sa plecam il pornim, tragem ambreiajul si il eliberam usor, fara acceleratie, pleaca in ralanti, dupa care zic hai sa pornim, am pus contactul hai sa pornim, mergand pe langa el, zic foare bine, la un moment dat nu stiu ce s-a intamplat cu el, nu stiu ce s-a intamplat ca a pus mana unde nu i-am sus, a bagat mana in acceleratie.

Nu stiu..nu mai zic, nu stiu ce a fost in capul lui, dati i drumul la accelaratie, m-am dus taras!!!! 15- 20 de metri, am tras asa stanga sa il dau gramada, si tot nu iesea din acceleratia, mi-a scapat din mana, m-am dus 10-15 metri, si aia a fost toata treaba s-a proptit in gard, mai domnisoara nu stiu….dumnezeu cu mintea lui, s-o fi pierdut dar nu am vazut sa tremure la plecare ca era totul palpabil, era agitat?? Nu era!!!!!! Era foarte degajat, ca daca il vedeam agitat, nu aveam cum sa il las!!!!”, a declarat Stelian Duță, într-o emisiune TV.

Un pompier tratat în străinătate după exploziile din Crevedia a revenit în țară

Primul pacient român tratat în străinătate după exploziile produse la Crevedia a revenit cu bine în ţară, în noaptea de marţi spre miercuri.

Este vorba despre un pompier de 28 de ani din Bucureşti, care a primit îngrijiri şi tratament la Spitalul universitar Graz, din Austria, transmite Guvernul.

‘L-am întâmpinat în această noapte pe tânărul nostru pompier întors acasă după tratamentul medical în străinătate. M-am bucurat că starea lui de sănătate este bună şi va putea să revină la viaţa normală în scurt timp. I-am mulţumit pentru curaj şi pentru că împreună cu colegii săi au intervenit să îşi salveze semenii şi să securizeze zona afectată de exploziile puternice. Avem veşti bune şi despre ceilalţi doi români trataţi în Austria. Pe ei şi pe toţi românii noştri pompieri şi civili îngrijiţi acum în unităţi medicale din străinătate îi aşteptăm cu bine acasă!’, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, citat într-un comunicat.

Comentarii
  • Gabriela Hansen

    Declaratia instructorului e neverosimilå :
    1) Nimeni nu se urcå på motocicletå fårå cascå de protectie special in poligon, si la prima lectie.
    2) De ce i s-a dat motor de capacitate mare?? La prima lectie
    3) Instructorul nu a fost rånit
    Concluzia: instructorul månincå kk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *