Prima pagină » Magazin » Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas
Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas

18 iul. 2024, 11:36, 1 ,
în Magazin

Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție, dar și de sesiuni de relaxare, iar acum a venit momentul unui eveniment îndrăgit de publicul cinefil. Caravana Orange Pop-up Cinema te întâmpină cu un program variat, dar și cu mini-competiții de FIFA din Gaming Corner. „Două lozuri”, „Argylle”, „Barbie”, „Dune 2” sau „Indiana Jones and The Dial of Destiny” sunt proiecțiile care vor fi difuzate pe ecranul din parcul Palas. 

Caravana Orange ajunge în parcul Palas, iar serile de vară ale acestui weekend vor fi animate de bucuria vizionării unor producții recente din cinematografia internațională. Filmele se văd mai bine afară, mai ales când poți sta într-o zonă special amenajată cu bean beaguri confortabile și ești înconjurat de natură.

Fantezia unor povești fascinante sau momentele de suspans ale intrigii vor fi surprinse de ecranul din parcul Palas. Vineri, de la ora 21:15, vei putea viziona producția românească „Două lozuri”, iar de la ora 23:15, pelicula „Argylle” care spune povestea unei scriitoare în lumea spionajului. Cu ajutorul aplicației gratuite Moviereading și a descrierilor audio realizate de Fundația Cartea Călătoare, partener al Fundației Orange, filmul „Două lozuri” va rula și într-o variantă adaptată nevăzătorilor. Sâmbătă, „Barbie” și „Dune 2” îți aduc personaje interpretate de actorii tăi preferați, iar duminică, de la ora 21:15, „Indiana Jones and The Dial of Destiny” îți face cunoștință cu un clasic adaptat vremurilor moderne.

Zilnic, de la ora 17:00, la Meet&Greet cu Tudor Buțan (creator de conținut FIFA și fotbal), pasionații de gaming își pot testa abilitățile la Orange Gaming Corner. Nu uita că mini-competițiile de FIFA sunt disponibile tuturor, iar accesul se face pe bază de înscriere la fața locului! În fiecare zi, cei mai buni doi jucători vor câștiga un smartphone de la Samsung!

Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru dotarea școlilor speciale cu instrumente digitale adaptate și resurse educaționale pentru elevi cu deficiențe de vedere sau auz.

Sâmbăta aduce, începând cu ora 10:00, în zona Cărturești, o competiție dedicată sportului minții. Ziua Mondială a Șahului este sărbătorită cu un turneu pentru toate vârstele. FIDE 100 este un eveniment organizat de „Șah în școală”, care continuă inițiativa propusă de Federația Internațională a Jocului de Șah și are în vedere desfășurarea simultană, pentru stabilirea unui record mondial, a mai multor partide care celebrează ,,joaca serioasă” și spiritul competitiv.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *