Prima pagină » Actualitate » Caravana Medicală AUR vine în Iași! Consultații oftalmologice și ochelari de vedere gratuit pentru ieșeni
Caravana Medicală AUR vine în Iași! Consultații oftalmologice și ochelari de vedere gratuit pentru ieșeni

Caravana Medicală AUR vine în Iași! Consultații oftalmologice și ochelari de vedere gratuit pentru ieșeni

10 iul. 2024, 14:29, 3 ,
în Actualitate

Caravana Medicală inițiată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) vine în județul Iași. Timp de câteva săptămâni, ieșenii pot beneficia de consultații oftalmologice gratuite și de ochelari de vedere consultații efectuate de medici specialiști la sediul organizației AUR din municipiul Iași, strada Anastasie Panu, nr.28 mezanin.

De asemenea, miercuri, 10 iulie, și joi, 11 iulie, Caravana Medicală va poposi în două comune din județul Iași, unde vor fi așteptați toți locuitorii interesați de un consult oftalmologic și de ochelari de vedere gratuit, consultații oferite de medici specialiști implicați în proiectul AUR.

Caravana Medicală AUR vine în Iași! Consultații oftalmologice și ochelari de vedere gratuit pentru ieșeni

Astfel, miercuri, 10 iulie, cu începere de la ora 9.30 și până la ultimul pacient, locuitorii comunei Țigănași sunt așteptați în satul Cârniceni, la Căminul Cultural, pentru consultații acordate gratuit de echipa medicilor din satele țării, cadre medicale care s-au alăturat proiectului nostru.

Joi, 11 iulie, cu începere de la ora 9.30 și, de asemenea, până la ultimul pacient, Caravana Medicală vine în satul Hărpășești, comuna Popești, unde medicii se vor întâlni cu cei interesați de un consult oftalmologic și de obținerea unor ochelari de vedere în mod gratuit pentru cei care au nevoie.

„Proiectul Caravanei Medicale inițiat de către AUR este un obiectiv care nu face rabat de la nimic. Sănătatea românilor este prioritară, sănătatea românilor este extrem de importantă. Caravana Medicală a trecut prin peste o sută de localități unde zeci de mii de români au beneficiat de consultații gratuite, unde zeci de mii de oameni care nu au acces rapid la servicii medicale au beneficiat de consultații gratuite și de sfaturile specialiștilor din domeniu. Nici de această dată nu ne dăm în lături și vom continua acest proiect. De accea, în aceste zile vom merge împreună la Țigănași și Popești, acolo unde ne vom da întâlnire cu ieșenii interesați de sănătatea lor. Caravana Medicală AUR va continua și în alte localități din țară, în locurile unde românii nu beneficiază de serviciile atât de normale pentru noi toți. Noi vom oferi câteva zeci de mii de ochelari de vedere celor care au nevoie, celor care nu își permit o pereche de ochelari de vedere, oameni care au muncit o viață și care acum își riscă sănătatea pentru că nu pot beneficia de aceste servicii”, a transmis Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Carava Medicală AUR a însemnat consultații pentru peste 20.000 de români din peste o sută de localități din țară. Caravana Medicală AUR, alături de Medicii pentru satele țării a însemnat circa 15.000 de seturi de analize medicale complete, peste 12.000 de consultații oftalmologice, mii de ecografii și EKG, dar și alte câteva mii de consultații stomatologice. La toate acestea s-au adăugat și oferirea a 40 de autoturisme pentru medicii de familie din țară pentru ca aceștia să poată ajunge mai ușor la consultații.

Comentarii
  • Astia se ingroapa singuri. Nu stiu ca multe voturi au luat doar pt ca multi nu vad fara ochelari?

  • Se vor da ochelari de cal pentru fanii AUR.

  • AUR de fier vechi

    Cea mai proasta calitate a asistentei medicale in Romania este asigurata de aceste caravane, printre care- cea AUR – exceleaza prin demagogie, politica murdara si superficialitate profesionala. Se joaca cu increderea oamenilor in medicina pomperistica, de proasta calitate si indeamna la discreditarea medicilor cu aptitudini profesionale reale, care mai lucreaza inca in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *