Prima pagină » Actualitate » Carambol uriaş pe Autostrada Soarelui! Au fost implicate 20 de maşini şi mai multe persoane au fost rănite
Carambol uriaş pe Autostrada Soarelui! Au fost implicate 20 de maşini şi mai multe persoane au fost rănite

Carambol uriaş pe Autostrada Soarelui! Au fost implicate 20 de maşini şi mai multe persoane au fost rănite

16 iul. 2021, 08:16,
BZI.ro, în Actualitate

Conform celor de la Infotrafic un carambol uriaş s-a produs pe Autostrada Soarelui. În accidentul rutier au fost implicate 20 de autoturisme şi din cauza impactului a rezultat rănirea a 2 persoane. Accidentul a avut loc pe autostrada A2 București-Constanța la kilometrul 183, în zona municipiului Medfidia.

Dintre cele 2 persoane rănite, una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța. La această oră sunt coloane uriaşe de autoturisme.

La fața locului sunt prezenţi poliţiştii rutieri care încearcă să fluidizeze traficul iar şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile oamenilor legii dar şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic.

În altă ordine de idei, oamenii legii au atras atenţia asupra evitării efectuării de manevre riscante cum ar fi depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Sursă foto: Arvihă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *