Prima pagină » Local » Carambol pe șoseaua Păcurari, municipiul Iași. Patru autoturisme au fost implicate – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

Carambol pe șoseaua Păcurari, municipiul Iași. Patru autoturisme au fost implicate – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

15 iun. 2023, 19:12, 7 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe șoseaua Păcurari, municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că este un carambol în care au fost implicate patru autoturisme.

UPDATE: În urma carambolului, a fost înregistrată o victimă, o femeie, care a fost transportată la spital. Șoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 1,62 în aerul expirat.

Se pare că un conducător auto era oprit la un semafor, iar soferul vinovat, care se afla la volanul autoturismului cu numere de Neamț, fiind beat, nu a mai reușit să frâneze și a provocat un carambol.

„La data de 15 iunie a.c., polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza mun. Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între patru autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, un rezultat ieșind pozitiv cu o alcoolemie de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”. Cercetarile continuă”, transmite IPJ Iași.

Șoferii din celelalte trei autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În aceste momente, se circulă pe o singură bandă.

La fața locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor plus un echipaj SAJ.

De asemenea, 2 persoane solicită ambulanță.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *