Prima pagină » National » Carambol pe A1. Cinci autoturisme și două autocamioane s-au izbit
Carambol pe A1. Cinci autoturisme și două autocamioane s-au izbit

Carambol pe A1. Cinci autoturisme și două autocamioane s-au izbit

22 iun. 2024, 11:40, 1 ,
în National

Accident foarte grav pe autostrada A1. Cinci mașini și două camioane s-au ciocnit din față și spate și au format un carambol îngrozitor. Imaginile de la fața locului sunt dezastruoase, iar traficul a fost restricționat din această cauză.

Un accident deosebit de grav s-a produs, joi, 20 iunie 2024 pe autostrada A1 București – Pitești. Două camioane și cinci mașini s-au ciocnit în lanț, iar impactul dintre ele a fost foarte grav. Au fost lovite atât din față, cât și din spate. Traficul a suferit modificări după incident.

Carambol cu două camioane și cinci mașini pe autostrada A1 București – Pitești

Polițiștii au inter venit joi dimineață în contextul unui accident foarte grav, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, în direcția de mers spre București. Au fost implicate cinci mașini și două camioane, care s-au ciocnit față – spate. Până în acest moment au fost au fost înregistrate două victime, care au fost rănite și au primit îngrijiri medicale.

Traficul a fost restricționat în acea zonă timp de câteva ore, iar în jurul ore 11.20 Centrul Infotrafic a anunțat reluarea circulației. Din fericire, nu s-au înregistrat decese sau persoane rănite foarte grav.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este restricționat pe autostrada A1, pe sensul către București, după ce, în zona kilometrului 13, două autocamioane și cinci autoturisme au fost implicate într-o tamponare față-spate. Din primele date, incidentul este soldat cu rănirea a două persoane, aflate în evaluare medicală la fața locului.

Circulația autovehiculelor este restricționată pe banda 1, pentru a permite intervenția.

Se estimează reluarea normală a traficului rutier după ora 11.00”, a transmis Centrul Infotrafic.

Un alt accident grav s-a produs pe A1

Un accident tragic s-a produs pe A1, în urmă cu două zile. Un tânăr de doar 22 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina sub roțile unui camion, parcat regulamentar.

Ulterior s-a aflat că la volanul mașinii se afla un rapper cunoscut din România, pe nume Emil Octavian Petac. Tânărul s-a stins din viață la doar 22 de ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *