Prima pagină » Bursa Barfelor » Caracatița din imobiliare, cu tentacule la Bucale! Băieții din energie au lansat atacul, cu un spate neașteptat în târg
Caracatița din imobiliare, cu tentacule la Bucale! Băieții din energie au lansat atacul, cu un spate neașteptat în târg

Caracatița din imobiliare, cu tentacule la Bucale! Băieții din energie au lansat atacul, cu un spate neașteptat în târg

23 sept. 2022, 02:01, 1 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare vin cu dezvăluirea bombă a săptămânii. Povestea este despre Laur Pleșcaru, un individ care, aparent, a apărut din neant. Are un teren pe la marginea orașului, unde au cumpărat și niște evrei. Zicea că s-a lipit de o moștenire și că vrea niște blocuri. Cam atât se știa despre el.

Babele au săpat puțin mai mult și au aflat o poveste tare interesantă despre Pleșcaru. În realitate, individul se ocupă de cumpărarea drepturilor succesorale, bineînțeles, pe bani puțini, victime sigure fiind babele și moșnegii. Cam așa a reușit să facă rost de suprafețe importante în târg, dar bine poziționate. Combinația asta nu putea să o facă singur. Pleșcaru face parte dintr-o caracatiță cu tentacule întinse în toată țara. Pleșcaru este finul lui Bogdănel din Buzău, ăla considerat băiatul deștept din energie, cu combinații de milioane de euro, cu relații politică. La rândul lui, Bogdănel este finul lui Dănuț Popescovici, ministrul ăla de pe vremea lui Bombonel. Cam așa de vechi sunt relațiile. Ăștia au făcut bani grei și cu retrocedarea ambasadelor de la Bucale, acolo unde tot șmecherii încasează chiriile. La final, merge și cireașa de pe tort. Ce legături are Pleșcaru în târg? După ce au scotocit cu simț de răspundere, babele au mai aflat că Pleșcaru a fost zărit, în urmă cu câteva luni, în compania unor șefi mari din târgul nostru, de staturi diferite. Erau în cârciuma Diesel, de pe malul Lacului Floreasca… Babele bănuiesc cam ce discuții au fost la masa aia, dar vor reveni cu detalii și în edițiile viitoare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`