Prima pagină » Local » Capul clanului Nunucă a fost reţinut. Iată ce spun autoritățile. Este autorul jafului anului din 2018 – EXCLUSIV
Capul clanului Nunucă a fost reţinut. Iată ce spun autoritățile. Este autorul jafului anului din 2018 - EXCLUSIV

Capul clanului Nunucă a fost reţinut. Iată ce spun autoritățile. Este autorul jafului anului din 2018 – EXCLUSIV

23 mart. 2021, 13:43,
BZI.ro, în Local

În aceste momente, capul clanului Nunucă, Ovidiu Nunucă a fost reţinut de oamenii legii. Conform oamenilor legii, procurorii au efectuat cercetări într-un dosar de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără drept, Din aceste considerente, bărbatul asupra căruia se desfăroară ancheta, a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore.

Ovidiu Nunucă este suspect într-un dosar penal de fur dar şi pentru conducere fără drept a unui autoturism. Ovidiu Nunucă a apărut în spaţiul public în urma unui jaf comis în 2018.

Ovidiu Nunucă ar fi sustras sute de mii de lei

Conform oamenilor legii, Ovidiu Nunucă este băbuit pentru infracţiunea de furt calificat. Acesta ar fi sustras dintr-o locuinţă din Vaslui suma totală de 180.000 de lei iar pe data de 10 martie a încercat să fure bani dintr-o locuinţă din judeţul Vrancea. Poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii pe raza localităţii Moțca din judeţul Iași.

*Poliţiştii ieşeni, sub coordonarea procurorilor, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore.* Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un bărbat de 39 de ani ar fi sustras 180.000 lei dintr-o locuinţă din judeţul Vaslui, iar la data de 10 martie a.c. ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă din judeţul Vrancea.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Paşcani, fără a deţine permis de conducere.

În cadrul dosarului penal, la data de 22 martie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza comunei Moţca.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iași şi Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi. se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Ovidiu Nunucă este unul dintre autorii celui mai mare furt din 2018

Ovidiu Nunucă nu este un necunoscut al oamenilor legii. Acesta a apărut în spaţiul public în 2018 când a organizat unul dintre cele mai mari furturi din Iași. Alături de mai mulţi oameni, Nunucă ar fi sustras suma de 44.000 de euro dar şi peste un miliard de lei vechi. Metoda pe care au folosit-o a fost foarte simplă şi, totodată, foarte eficientă. Aceştia au reuşit să se facă nevăzuţi, înainte ca persoanele păgubite să-şi dea seama ce s-a întâmplat.

Banii economisiţi de copiii celor doi bătrâni au dispărut într-o clipă. Este vorba despre 44.000 de euro şi despre un miliard de lei vechi. Furtul a fost comis în jurul prânzului, când cei trei bărbaţi au oprit un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria, în faţa unei locuinţe. Aceştia au coborât din maşină, au strigat la poartă şi s-au arătat interesaţi să cumpere cartofi de la familia Petrişor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *