Prima pagină » Local » Captură record la Iaşi! 100 de kilograme de marijuana au fost confiscate – FOTO

Captură record la Iaşi! 100 de kilograme de marijuana au fost confiscate – FOTO

14 nov. 2019, 14:06,
în Local

Încă o captură record la Iaşi. Procurorii DIICOT Iaşi reuşesc să mai dea o lovitură dura traficanţilor din judeţ. Dacă în urmă cu câteva zile, procurorii au confiscat aproximativ 25 de kilograme de droguri, în urma unor percheziţii aceştia au confiscat 100 de kilograme.

Astăzi, procurorii DIICOT Iaşi au venit în fata judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru Matieş Vlad Andre. Bărbatul în vârstă de 35 de ani este unul dintre cei mai mari traficanţi din zona Moldovei.

În cursul serii trecute, oamenii legii au descins în locuinţă în care este domiciliat Matieş Vlad Andre. În urma descinderilor, procurorii au confiscat 100 de kilograme de canabis. Matieş Vlad Andre era un infractor extrem de abil. Doar câţiva apropriaţi aveau cunoştinţă despre activităţile ilicite desfăşurate. Bărbatul aproviziona mai mulţi dealeri din mai multe judeţe, dar şi din municipiul Iaşi.

Avea culturi indoor de canabis

Suspectul avea mai multe culturi indoor de canabis. Din urmă acestora, Matieş Vlad ar fi obţinut această impresionantă cantitate de droguri. Potrivit actului de sesizare al DIICOT, plantaţia îşi avea locaţia în judeţul Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *