Prima pagină » National » Captură după captură! 30 de kg de cannabis și 12 000 de euro confiscate în Capitală – FOTO

Captură după captură! 30 de kg de cannabis și 12 000 de euro confiscate în Capitală – FOTO

25 nov. 2019, 17:15,
în National

În decursul unei perioade de circa cinci luni, autoritățile antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au investigat activitatea infracţională a unui grup organizat. Acesta s-ar fi ocupat de procurarea din Spania, transportul, introducerea în ţară şi de asemenea distribuţia în Bucureşti de droguri de risc. Distribuția se ridica la ordinul sutelor de kilograme, potrivit DIICOT.

„Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, poliţiştii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acţiune în Bucureşti, finalizată cu 3 prinderi în flagrant delict şi o percheziţie domiciliară.

În urma acţiunii, au fost ridicate 54 de pungi cu cannabis (de aproximativ 30 de kilograme), sumele de 40.150 de lei şi 12.220 de euro, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM.

7 membri ai grupării au fost prezentaţi procurorului de caz D.I.I.C.O.T., pentru audieri şi luarea măsurilor preventive, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

5 dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ieri, iar ieri, 24 noiembrie, aceştia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti de la Brigada de Poliţie Rutieră, Secţia 18 şi Secţia 6 din Bucureşti”, transmite DIICOT, într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *