Prima pagină » Razboi în Ucraina » Capitala Ucrainei acaparată în scurt timp de către ruși

Capitala Ucrainei acaparată în scurt timp de către ruși

25 feb. 2022, 11:46,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Potrivit presei din ucraina autoritățile sunt îngrijorate pentru situație din țară, iar mai mult decât atât în acest moment capitala Ucrainei poate fi acaparată în orice moment de către trupele militare rusești. În Ucraina este blocată circulația aviatică și rețelele de energie electrică sunt deconectate, iar site-urile ucrainești sunt oprite. Cetățenii pleacă într-un număr mare în țările din vecinătate pentru a găsi un loc sigur și fără primejdii.

În acest moment autoritățile ucrainești sunt amenințate, deși o parte din conducerea statului va fi evacuată, unul dintre politicienii pro-ruși va putea să-și asume „responsabilitate” și să semneze documentul prevăzut de către ruși. Documentul prevede un acord de pace și colaborare prin care cetățenii ucraineni trebuie să se supună Federației Ruse. Se pare că principiul de a împărți statul în două este una dintre strategiile principale ale Rusiei.

capitala-ucrainei-acaparata4

Scopul pe care și l-au propus pentru următoarea perioadă este luarea sub control a capitalei Ucrainei, Kiev

Care este strategia adaptată de către Federația Rusă

Serviciile speciale au anunțat care este următorul plan din partea rușilor. Scopul pe care și l-au propus pentru următoarea perioadă este luarea sub control a capitalei Ucrainei, Kiev. Conform operațiunilor militare conduse de Federația Rusă, aproape 2 mii de soldați se îndreaptă spre aeroportul din Kiev. Se urmărește deținerea unui control total asupra circulației aeriene și nu numai. Federația Rusă își impune puterea pe teritoriul Ucrainei, iar cetățenii sunt constrânși să fugă din țară pentru a putea scăpa cu viața.

În același timp, grupurile de sabotaj care se află deja pe teritoriul Ucrainei trebuie să comită sabotaj la rețelele și substațiile electrice pentru a deconecta orașul de la rețeaua electrică și de la cea de  comunicații. Acest lucru va provoca multă panică în rândul populației. Haosul care este acum pe teritoriul Ucrainei duce la scene de groază, se observă numeroase acțiuni de jaf și incendii, iar toată atenție autorităților este îndreptată spre găsirea unor soluții cât mai potrivite. La acest moment țara se confruntă cu o instabilitate politică, președintele caută ajutor din partea NATO.

capitala-ucrainei-acaparata5

Aproape 2 mii de soldați se îndreaptă spre aeroportul din Kiev

Ce se întâmplă la acest moment pe teritoriul Ucrainei

Panica se citește pe ochii ucrainenilor, iar bombardamentele continuă să atace teritoriul și se prevede un atac cibernetic masiv asupra autorităților, dar și oprirea unor site-uri vitale din Ucraina constituie un semnal de alarmă. Accesibilitatea la comunicare prin intermediul online este împiedicată, iar la liniile de fontieră cu Ucraina, cea mai mare parte a trupelor militare sunt pe poziții, astfel, la Kiev se prevede a fi un număr mai mic de soldați pregătiți pentru autoapărare.

Având în vedere că atacul vine și pe cale aeriană, se urmărește o aterizare în inima capitalei care să blocheze orice activitate, dar și să fie acaparate și controlate canalele de televiziune. Conform autorităților din Ucraina, arsenalele sunt primele care urmează a fi bombardate cu exactitate pentru că acolo se află armamentul de care dispune armata ucraineană. Toate aceste acțiuni necontrolate duc la panică, iar cetățenii nu pot face nimic altceva pentru a-și apăra viața decât să plece din țară.

În plus, potrivit presei ucrainești, se plănuiește confiscarea și controlul principalelor autorități din țară- Statul Major General, Cabinetul de Miniștri, Rada Supremă și blocarea acestora până la sosirea forțelor principale.

capitala-ucrainei-acaparata2

Federația Rusă își impune puterea pe teritoriul Ucrainei, iar cetățenii sunt constrânși să fugă

Când se va acapara capitala Ucrainei

Potrivit presei ucrainești, se acordă o zi pentru operațiunea de aterizare, începutul acestui act strategic va începe de îndată ce este pregătit planul, de regulă seara târziu sau noaptea. La acest moment nu se știe data exactă când trupele militare rusești vor ataca din plin capitala. Având în vedere că situația se agravează din ce în ce mai mult, această operațiune se poate întâmpla în zilele ce urmează în funcție de prognoza meteo. Scopul principal al acestor acțiuni este de a acapara conducerea țării, nu se știe pe cine anume, dar acesta va fi impus să semneze un acord de colaborare și pace. Amenințarea cetățenilor ucraineni va duce la un număr mare de victime.

Conform sursei, chiar dacă o parte din conducerea statului va fi evacuată, unul dintre politicienii pro-ruși va putea să-și asume „responsabilitate” și să semneze documentul prevăzut de către ruși, invocând „fuga” conducerii politice de la Kiev. Drept rezultat, Ucraina va fi împărțită în două părți la fel ca și în cazul Germaniei pe timpul războiului. Se merge pe principiul Germaniei de Est și de Vest sau un alt exemplu Coreea de Sud și Coreea de Nord. Astfel, Federația Rusă va recunoaște din punct de vedere legal acel teritoriu care va semna acordul de cooperare și supunere pentru autoritățile rusești. Capitala Ucrainei urmează a fi acaparată și ocupată de către ruși.

capitala-ucrainei-acaparata3

Conform autorităților din Ucraina, arsenalele sunt primele care urmează a fi bombardate cu exactitate

capitala-ucrainei-acaparata1

Scopul principal al acestor acțiuni este de a acapara conducerea țării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *