Prima pagină » Bursa Barfelor » Cap de milițiancă. A trimis poze goală unui coleg, iar acum știe toată secția
Cap de milițiancă. A trimis poze goală unui coleg, iar acum știe toată secția

Cap de milițiancă. A trimis poze goală unui coleg, iar acum știe toată secția

13 iul. 2024, 02:00,
în Bursa Barfelor

La final de rubrică, babele vă povestesc câteva ceva din miliție. Zilele trecute, babele v-au spus că unii dintre milițienii din giudeț sunt varză și nici nu știu câte urechi au. Ei bine, o fetișoară de-abia intrată s-a făcut de rahat cât se poate de mult. Ea este de prin zona Hârlăului, iar dintr-o doză de asta de nebunie specifică copchilelor de 19 ani i-a trimis unui coleg poze cu ea așa cum a lăsat-o mă-sa. Și cum imaginile trebuiau șeruite de golăciune, s-au bucurat mai mulți caschetari. Nu spun babele cine-i fata, să nu facă vreo tâmpenie, dar șefii ar trebui să verifice…

Comentarii
  • Păi le duce mintea la altceva???? Au vre-un randament ceva?? Numai drepturi, numai Facebook și tiktok, povestit faze, etc.

  • Aollleuuu, Aollleuuu! Cât creier! Și apoi te mai aștepți ca astfel de matracuce să îți asigure ție și familiei siguranța! Apropo, mai este încă în sistem?! Sau acum fiindu-i descoperite calitățile, e deja pe sistem?! Cam rușinos pt un așa comportament.

  • El putea sa o reclame pt hartuire sexuala si scapau de panarama. Dar a fost un gentleman si a aratat si altora fotografia nud.
    „Difuzarea sau răspândirea unui material pornografic de către o persoană, fără a avea dreptul sau acordul celeilalte persoane care se regăseşte în imagini, chiar dacă înregistrarea a fost realizată cu consimţământul celor implicaţi, poate fi pedepsită de Codul penal ca faptă de violare a vieţii private, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a tranşat, în iunie, o practică neunitară a instanţelor de judecată din ţara noastră.”

  • Vrem sa vedem si noi poze si pozitiile cu militianca, daca e buna.

    Lasa sa arate ce are ca e tanara, cand o fi batrana nu o mai intreaba nimeni de nimic.

  • Mai era una la sectia 2!!!!! Corina cwr brazilian, avea aia o dodoasca de îti ocupa gura cu tot cu nas, ochi si frunte….găleata bro 🤦🏼‍♂️

  • Da ce fete de o calitate morală sunt prin meliție! Nu au și vre-un canal ceva?! Că poate mai clătim hochii…

  • Inseamna ca fatuca arata foarte bine de a fost sharuita. Ca un sfat sa aibe grije de corpurile ei

  • Se poarta peste tot …doar că nu se caută prin spitale ,scoli
    .

  • Bunaciunile de prin spitale, din scoli, din primarii, nu fac si ele de astea sau nu au aparut inca la babe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *