Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cantinca Roman a trecut prin momente de coșmar. Fiica ei a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență

Cantinca Roman a trecut prin momente de coșmar. Fiica ei a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență

10 feb. 2022, 20:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cantinca Roman a trecut prin momente cumplite, după ce a fost nevoită să cheme Salvarea pentru fiica ei și a așteptat mai bine de nouă ore ce aceasta să ajungă. Calina suferă de colecist și are crize puternice, iar în situațiile respective are nevoie de intervenția medicilor. Cadrele medicale au întârziat foarte mult, iar sora Oanei Roman a fost nevoită să îi administreze singură tratamentul fiicei sale.

Calina, fiica Catincăi Roman, suferă de colecist, o afecțiune care îi provoacă crize puternice

În acele momente, face și atacuri de panică și îi este extrem de greu să se controleze. Ba chiar mai mult, vomită de multe ori și nu se poate hidrata corespunzător.

O criză de genul a avut tânara și în weekend, iar fiica cea mare a Mioarei Roman a decis să cheme Salvarea, cu gândul să îi administreze niște perfuzii, pentru a o hidrata. Din păcate, medicii au ajuns după nouă ore, iar Catinca Roman a fost nevoită să-i administreze singură tratamentul fiicei sale.

Catinca Roman a chemat Salvarea pentru fiica ei

Catinca Roman a trecut prin momente extrem de dificile, în weekend. Fiica ei, diagnosticată cu colecist, a suferit o criză destul de gravă. Astfel, vedeta a decis să sune la Salvare, întrucât vedea că tânăra nu ar da semne că își revine.

„Calina suferă de colecist, e ereditar, că și eu am avut aceste probleme. În momentul în care i se declanșează criza de colecist face și atacuri de panică. (…) Este vorba de vezica biliară, are stare de vomă, adică vomită de zece ori când o apucă criza, nu poate să bea nici apă. Au fost destul de dese crizele în ultima perioadă”, a mărturisit Catina Roman la Antena Stars.

Fiind în timpul weekend-ului, mai exact sâmbătă, Catinca, fiica din prima căsătorie a Mioarei Roman, s-a gândit că o să dureze mai mult până când vor ajunge medicii la ea acasă. Însă, nu i-a trecut prin cap că o să stea și o să aștepte nouă ore Salvarea. A sunat la ora unu după-amiaza la numărul de urgență, iar pe la 4-5, când a văzut că nici atunci nu a ajuns, a decis să îi administreze singură tratamentul fiicei sale.

„Am chemat ambulanța. Știu care este situația în acest moment, dar eram pregătită să aștept. (…) Fiind sâmbătă, am zis să încerc să chem și eu Salvarea. Am sunat pe la unu și mi-au zis că o să dureze. (…) Pe la 4-5 după-amiaza, văzând că nu vine, m-am descurcat și am administrat tratament Calinei. În principiu, chemasem Salvarea ca s-o hidrateze, să-i pună o perfuzie, pentru că nu poate să bea apă și nu poate să înghită nici măcar o pastilă. Trebuie totul intravenos”, a explicat sora Oanei Roman.

A așteptat nouă ore până a venit

După ce i-a dat tratamentul necesar, Calina a început să se simtă mai bine. Atunci, Catinca a decis să sune la numărul de urgență și să anuleze intervenția. Însă, s-a lovit de o problemă și mai mare, a fost pusă în așteptare timp de o oră.

Pentru că nu mai voia să-și piardă răbdarea încă o dată, le-a închis telefonul. Ei bine, ambulanța a ajuns, într-un final, la casa vedetei, însă abia la ora 9 jumătatea seara. Atitudinea medicului a lăsat-o fără cuvinte pe sora Oanei Roman, așa că a decis să îi facă reclamație.

„A început să se simtă mai bine, moment în care m-am gândit, ca un cetățean responsabil, să sun și să anulez salvarea, pentru că, cu siguranță sunt cazuri mult mai grave. Am sunat și centralista mi-a spus că mă pune în așteptare și am stat pe linia de așteptare aproape o oră. (…) Am închis telefonul, ce era să fac. A venit salvarea la ora 9 și jumătate seara, dar asta nu a fost o problemă, problema a fost că doamna doctor de pe salvare a făcut o întreagă tragedie că am chemat-o. Am încercat să-i explic frumos, imposibil de discutat, mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”, a mai dezvăluit Catinca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *