Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cântărețul Nosfe a fost înmormântat. Soția și fiica sa, profund îndurerate l-au condus pe ultimul drum

Cântărețul Nosfe a fost înmormântat. Soția și fiica sa, profund îndurerate l-au condus pe ultimul drum

18 oct. 2022, 17:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Rapperul Nosfe a fost condus pe ultimul său drum, în cimitirul din Dumbrăveni. Artistul s-a stins din viață fulgerător, lăsând în urma sa o soție îndurerată și o fetiță ce va fi nevoită să crească fără tată.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, în cazul morții artistului, anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei supradoze.

Cântărețul Nosfe a fost înmormântat

Rapperul în vârstă de 37 de ani a fost înmormântat. Nosfe s-a stins din viață în noaptea de 15/16 octombrie, la câteva ore după ce a susținut un concert în cadrul unui eveniment din Capitală.

Soția sa a fost cea care l-a găsit, prăbușit, în sufragerie. Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Colegii săi de trupă spun că în seara tragediei, artistul s-a simțit rău și a cerut o pauză în timpul concertului. Unul dintre membrii trupei Șatra Benz pune această tragedie pe seama efortului fizic și a problemelor pe fond emoțional, excluzând total varianta consumului de substanțe interzise.

„Cauza morții a fost efortul fizic și perioada foarte agresivă emoțional din ultimii doi ani. Am văzut că unii au spus că din cauza uneoi supradoze sau droguri. Nu se pune problema de așa ceva. A fost un tată model, are un copil acasă, nevastă. Pur și simplu a avut multe pe suflet și de aceea s-a întâmplat infarctul.” , a declarat Luca, unul dintre membrii trupei Șatra Benz.

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei supradoze

În urma autopsiei rezultă că rapperul în vârstă de 37 de ani a murit din cauza unui infarct. Anchetatorii iau, însă, în calcul și ipoteza unei supradoze, motiv pentru care au cerut examene toxicologice de la Institutul de Medicină Legală. Rapperul a recunoscut că în urmă cu ceva timp a fost consumator de astfel de substanțe și că uneori a făcut abuz.

Rămâne de văzut ce se va afla în urma acestor examene toxicologice. Colegii regretatului rapper roagă fanii și pe toți cei care l-au cunoscut să nu se lanseze în astfel de speculații cu privire la această tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *