Prima pagină » Local » Cântărețul Ion Macovei nu va mai ridica blocul din Valea Lupului. Primarul Liviu Dulgheru a intervenit
Cântărețul Ion Macovei nu va mai ridica blocul din Valea Lupului. Primarul Liviu Dulgheru a intervenit

Cântărețul Ion Macovei nu va mai ridica blocul din Valea Lupului. Primarul Liviu Dulgheru a intervenit

21 oct. 2020, 10:41,
în Local

Lovitura dura încasata de cântăreţul Ion Macovei. După dezvăluirile BZI.RO, primarul localităţii Valea Lupului, Liviu Dulgheru, s-a întâlnit cu dezvoltatorul imobiliar.

După o serie de discuţii se pare că Ion Macovei nu va mai ridica blocul din Valea Lupului. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare de actualul primar din comună.

Liviu Dulgeru a anunţat că s-a autosesizat şi a discutat cu dezvoltatorul imobiliar

În urma apariţiei articolului de pe site-ul BZI.RO, primarul Liviu Dulgheru s-a autosesizat şi s-a deplasat în zona în care Ion Macovei urma să ridice un bloc. Se pare că după un dialog civilizat şi fructous, şi după ce oamenii din zona şi-au exprimat nemulţumirile cu privire la blocurile din zonă, s-a ajuns la concluzia că blocul nu v-a mai fi construit. În schimb, Ion Macovei urmează să ridice un ansamblu de locuinţe:

” În urma solicitărilor cetățenilor, dar și în urma articolelor apărute în presă și în mediul online, astăzi m-am deplasat în zona străzilor Prieteniei și Orhideei. Am avut un dialog civilizat și fructuos, aș spune eu, la care au participat locuitorii din zonă și dezvoltatorul imobiliar Ion Macovei.

Am discutat timp de 3 ore. Nemulțumirile oamenilor sunt multe, în special legate de blocurile construite la limita legii în zonă. Acestora li se adaugă locurile de parcare, zonele de depozitare a gunoiului, circulația aglomerată, dar și chiar noul bloc pe care domnul Macovei intenționează să-l construiască în zonă.

Am promis tuturor că după ce voi depune jurământul de învestire, voi analiza toate autorizațiile de construire eliberate în ultimii ani. Vorbim despre o zonă de casă, e timpul ca locuitorii comunei să primească mai mult respect din partea autorităților! Ce a fost, a fost! De acum înainte, cetățenii vor fi tratați de noua administrație pe care o reprezint cu mult mai multă atenție și fără aroganță.
D-l Macovei a promis tuturor că va regândi acest proiect de bloc și îl va transforma într-un ansamblu de case.

Primarul este reprezentantul cetățenilor și, în primul rând, garantul aplicării legilor. Voi încerca să fiu alături de dumneavoastră și să rezolvăm împreună toate neajunsurile provocate de vechea administrație!” se arată într-o postare publicată de primarul comunei Valea Lupului, Liviu Dulgheru.

Ion Macovei a pornit un scandal atunci când și-a anunțat intenția de a construi în zonă

Un nou scandal imobiliar a pornit în comuna Valea Lupului, județul Iași. În centrul conflictului se află Ion Macovei, un cunoscut interpret de muzică populară. Cântărețul se află la al treilea proiect imobiliar în comună, după ce a construit două imobile de locuințe colective. De precizat că Ion Macovei este fratele lui Vasile Macovei, patronul companiei Granit. Totul a pornit de la autorizația de construire pe care a primit-o pentru ridicarea a două tronsoane de locuințe colective cu regimul de înălțime D+P+2E. Clădirea ar urma să aibă 16 apartamente, terenul vizat având o suprafață de 1.000 metri pătrați, situat la intersecția străzilor Prieteniei- Orhideei. Vor fi amenajate și 16 locuri de parcare pe suprafața terenului. Vecinii sunt îngrijorați că zona va fi supraaglomerată și că distanțele față de vecinătăți nu sunt rezonabile.

„În 1996, când am venit aici, erau numai case, era câmp deschis. După, a început să bubuie cu blocuri. Nu-i normal, ei iau o amendă și se mai ridică cu un etaj. Sunt atâtea mașini aici, este mult fum, mult gaz”, a precizat Dorin Chistol, proprietarul unei case de pe strada Orhideei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *