Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cântărețul Alex Mica, după ce a publicat mesajul de „adio” în urmă cu ceva timp: „Am ales să tac”

Cântărețul Alex Mica, după ce a publicat mesajul de „adio” în urmă cu ceva timp: „Am ales să tac”

13 iul. 2024, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Alex Mica a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a publicat un mesaj de „adio” în urmă cu ceva luni. Cântărețul e preferat să fie cât mai discret cu viața sa personală și și-a exprimat creativitatea în moduri inedite.

Alex Mica a avut parte de o perioadă dificilă, mai ales după ce a publicat un mesaj de „adio”, iar acum a vorbit despre modul în care se simte. Cântărețul a prefera să fie cât mai discret cu ceea ce face, astfel că și aparițiile lui s-au rărit.

Alex Mica a preferat să fie mai discret

Alex Mica a fost invitat în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars și mărturisește că în ultima perioadă a preferat să fie mai retras. După ce și-a băgat fanii în panică în urma mesajului de „adio”, cântărețul a luat o luat-o pe o altă cale.

Spune că se simte bine, iar în lunile ce au trecut a preferat să fie mai discret cu viața sa. S-a axat pe viața profesională, motiv pentru care a și lansat piese pentru vară. Alex Mica se confruntă cu diverse stări și cade în melancolie frecvent, iar pentru a-și da o stare de bine, a început să inventeze bancuri și glume.

„În principiu sunt bine, depinde din ce punct de vedere pui întrebarea. E chestia, mă vedeți așa, eu sunt ok. Am ales de ceva vreme să tac, am înțeles că așa este cel mai bine. În general oamenii să percep greșit. Mie îmi place foarte mult să vorbesc cu mine, discut cu mine încontinuu, de aia nu dorm nopțile, la fel ca și azi-noapte. O dau dintr-una în alta și ba mă întristez, ba mă amuz singur. Am început să inventez bancuri și glume în ultima perioadă”, a povestit Alex Mica la Antena Stars.

Alex Mica a scris numeroase poezii

Alex Mica și-a pus sufletul pe tavă și a mărturisit modul în care își exprimă creativitatea și emoțiile avute. Pentru a rămâne undeva sentimentele lui a început să scrie. Pe hârtie au fost așternute numeroase poezii și piese pe care le-a păstrat în amintire. Deși recunoaște că o parte dintre ele au fost pierdute odată cu trecerea timpului.

În ceea ce privește numărul lor, ar fi peste 1000 de poezii cu versuri profunde, dar și melodii pe care le-a lansat.

„Am scris și o poezie azi-dimineață. Eu refulez de 17 ani încoace. Am scris, așa un calcul estimativ, jumătate dintre ele le-am pierdut, am scris peste 1000 de poezii și sute de piese. Vedem pas cu pas (nr. pentru scrierea unei cărți)”, a mai completat cântărețul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *