Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cântăreața Silvana Rîciu, biografie: Pozele ei au ajuns pe site-urile pentru adulți!

Cântăreața Silvana Rîciu, biografie: Pozele ei au ajuns pe site-urile pentru adulți!

26 mart. 2021, 16:17,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Silvana Rîciu, cu o biografie îndelungată, a fost implicată fără voia ei într-un scandal imens. Câteva poze de-ale acesteia au ajuns pe site-urile pentru adulți, postate cel mai probabil de o prostituată care voia să-și facă imagine pe spatele vedetei.

Silvana Rîciu, obișnuia să se fotografieze în ipostaze mai sexy, iar asta i-a stârnit imaginația unei prostituate care s-a folosit de iamginile artistei pentru a-și atrage clienții pe site-urile specializate.

Totul s-a aflat după ce Silvana a fost sunată un coleg care i-a spus că a văzut imagini cu ea pe un site de dating.

„Pufoasă, faină, sociabilă și dezinvoltă, o companie plăcută, te invit să mă cunoști! Locația unde pot fi găsită este un apartament cochet, ideal unei întâlniri discrete. NU MĂ CONTACTAȚI DACĂ SUNTEȚI AMATORI DE DOAMNE SLĂBUȚE!!! Sunt o doamnă cu forme voluptoase, frumos conturate, cu sânii plini și apetisanți. Dacă aceste rânduri ți-au stârnit interesul și îți dorești să ne cunoaștem… aștept telefonul tău. Te pup…”, se spunea în anunțul prostituatei care se folosea de fotografiile Silvanei Rîciu.

Cântăreaața de muzică populară a făcut plângere la poliție, dar nu a reușit să rezolve nimic.

Cântăreața Silvana Rîciu s-a născut pe 19 mai 1981 la Zimnicea, în județul Teleorman.

Aceasta s-a apucat serios de muzică de-abia în gimnaziului, îndrumată de profesorul Ion Carastan, de la Clubul Copiilor din Zimnicea. A urmat apoi cursurile Școlilor de Arta din Alexandria și București. Potrivit biografiei sale, ajunsă în Capitală, aceasta și-a perfectionat arta cu Steluța Popa.

De-a lungul carierei muzicale, Silvana Rîciu a obținut zeci de premii importante la foarte multe concursuri de folclor, precum Trofeul „Toamna Buzoiană“, în 2001, Trofeul „Cântecele Motrului”, în 2001, Trofeul „Corabia de aur”, în 2002, Trofeul „Etnostar-Sfera film“, în 2002 și Trofeul Festivalului „Mamaia” în 2002.

La un pas să fie păcălită pe OLX

Silvana Rîciu a fost la un pas să fie păcălită de escroci în urma postării unui anunț pe OLX.

Aceasta a vrut să vândă o pompă de sân pe care n-o folosise deloc. Cântăreței i-a scris Mi-a scris o așa-zisă domnișoară pe whatsapp, care i-a cerut detalii. Pe urmă i-a trimis un link de pe care i se cereau tot felul de date de pe card, inclusiv cele de pe spatele cardului și soldul cardului.

Atunci, vedeta și-a dat seama că cineva încearcă să o păcălească. Artista a blocat comunicarea pe whatsapp cu cea care voia să o escrocheze. Silvana Rîciu nu a mai făcut plângere la poliție deoarece, susține vedeta, nu mai are încredere în oamenii legii după ce a pățit în trecut.

Această pățanie a vedetei a venit la un an după ce era să fie jefuită în plină stradă, în cartierul bcuureștean Rahova.

Atunci, cântăreața era cu ambii copii pe stradă, însărcinată în șase luni, când o persoană de etnie rromă a încercat să-i fure portofelul pe care îl avea într-un rucsac. Marele noroc al artistei a fost că fiica ei, Andrada, a văzut și a început să țipe. La nici 100 de metri erau niște polițiști, care n uau făcut absolut nimic pentru a o ajuta pe cântăreață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *