Prima pagină » Cancan » Cântăreața Jo a făcut ravagii pe plajă! Iată ce planuri de viitor are artista

Cântăreața Jo a făcut ravagii pe plajă! Iată ce planuri de viitor are artista

13 iun. 2022, 10:00,
B, , h, , în Cancan

Cântăreața Jo este una dintre cele mai apreciate artiste. Aceasta a câștigat simpatia publicului după ce a participat la emisiunea „X Factor România”. Fiind una dintre cele mai deschise și sincere vedete, Ioana Anuța a împărtășit cu urmăritorii săi ce planuri de viitor are în ceea ce privește viața privată.

Lipsită de inhibiții, frumoasa blondină s-a lăsat fotografiată pe plajă fără sutien. Printre vedetele ce s-au lăsat surprinse nud se numără și actrița Diana Roman.

Cântăreața Jo s-a fotografiat fără sutien pe plajă

Cântăreața Jo, pe numele său real Ioana Bianca Anuța, și-a început cariera muzicală în trupa „X-plod”. De pe rețelele de socializare se poate observa că vedeta are un corp de invidiat. Acesta își ține mereu la curent urmăritori cu ceea ce face fiind lipsită de inhibiții. În ultima sa vacanță, artista a fost plecată în Zanzibar. Cântăreața Jo s-a lăsat fotografiată fără sutien și a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook. Totuși, Ioana a avut grijă să-și acopere cu grijă sânii cu două nuci de cocos, pentru a nu lăsa la vedere mai mult decât ar trebui. Poza a strâns foarte multe aprecieri din partea internauților, imaginația bărbaților fiind pusă pe jar. Aceasta nu e singura imagine în care artista este surprinsă într-o ipostază provocatoare. În aceeași vacanță, fosta concurentă de la „X Factor România”, a fost surprinsă în timp ce fostul iubit îi făcea o poză posteriorului său. 

 Artista este din Slatina și s-a născut pe data de 29 august 1994. A absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”, apoi s-a îndreptat spre actorie, studiind la Universitatea „Hyperion” din București. Fiind pasionată de muzică, Ioana Anuța a început să studieze teoria muzicală ș canto de la vârsta de 13 ani. Mentorul său a fost Crina Mardare. Ulterior, artista a participat la „Finala Eurovision Junior România”, cu melodia „Girls don’t cry”. În 2012, vedeta s-a făcut remarcată la emisiunea „X Factor România”, clasificându-se pe locul al doilea în finală.  Aceasta a câștigat simpatia publicului prin talentul și vocea sa inconfundabilă. Ulterior, Ioana Anuța a devenit Jo și a colaborat cu mai mulți artiști printre care Jorge, Uddi, Dorian Popa, Randi și Shift. În 2019, cântăreața Jo a avut o colaborare cu cei de la DreamWorks Animation. Artista a interpretat coloana sonoră a serialului „Spirit cu sufletul liber”, în cadrul unui episod. Pelicula este disponibilă pe Netflix. 

Ce planuri de viitor are Ioana Anuța?

Ioana Anuța este una dintre cele mai apreciate cântărețe. Aceasta a reușit să câștige aprecierea publicului datorită muzicii sale, dar și prin prisma faptului că este o persoană sinceră și deschisă. Frumoasa blondină este mereu prezentă pe rețelele de socializare și împărtășește totul cu urmăritorii săi. De aceea, persoanele o susțin și o încurajează în tot ceea ce face. Artista le-a mărturisit una dintre cele mai intime dorințe ale sale. Întrebată dacă își dorește copii, cântăreața Jo a declarat că da, doar că nu acum. Aceasta a spus că își dorește foarte mult, însă nu în viitorul apropiat.

„Da, îmi doresc foarte mult un copil, dar nu acum, nici la anul, nici peste doi, nici peste trei, nici peste patru, mai târziu …”, a mărturisit Ioana Anuța.

Cu toate că majoritatea fanilor se așteptau ca artista și Juno să facă pasul cel mare, în cele din urmă cei doi s-au despărțit. Chiar dacă la începutul anului și-au mai dat o șansă, câteva luni mai târziu, vedeta a declarat că relația lor s-a terminat definitiv. Totuși, se pare că frumoasa blondină încă mai are câteva fotografii alături de fostul iubit pe pagina sa de Facebook.

În prezent, cântăreața Jo a menționat pe rețelele de socializare că dorește să se axeze pe muncă. Mai mult de atât, artista a precizat că nu va mai pleca pentru o perioadă din țară deoarece vrea să susțină cât mai multe concerte. O altă vedetă ce își ține mereu la curent urmăritorii este și Mira ce a postat de curând câteva fotografii cu iubitul său pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *