Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cântăreață de muzică populară, implicată într-un grav accident rutier: ,,Am văzut moartea cu ochii!”

Cântăreață de muzică populară, implicată într-un grav accident rutier: ,,Am văzut moartea cu ochii!”

14 nov. 2021, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Daniela Ploia a fost la un pas de moarte, după ce a fost lovită în plin, în timp ce se afla la volan, de o șoferiță vitezomană.

Daniela Ploia, cunoscuta interpretă de muzică populară din Banat, a trecut prin clipe de groază. Artista a fost victima unui accident rutier din cauza unei șoferițe neatente, care a călcat pedala de accelerație.

Daniela Ploia: „Am văzut moartea cu ochii”

Daniela Ploia s-a confruntat cu șocul vieții ei, după ce a devenit victima unui tragic accident rutier. Artista a povestit că se întorcea de la farmacie, când o șoferiță a lovit-o din plin, într-o intersecție, și a ricoșat direct în șanț.

Mai mult, se pare femeia care a provocat impactul călcase destul de tare pedala de accelerație, într-un loc în care viteza era limitată:

„Am văzut moartea cu ochii! Ea a venit cu viteză și eu viram la dreapta. A intrat în plin, nebuna. Doamne! A fost șoc, panică și mici leziuni. Mâna, genunchiul, fruntea…Oricum, încă sunt în șoc.

Mi-am dat seama ce scurtă-i viața. Fără clișeu. Azi ești și peste câteva secunde nu mai ești. Am plecat la farmacia din orașul unde locuiesc și, la întoarcere spre casă, m-am trezit în accident. Este o intersecție periculoasă, multe accidente s-au petrecut în acea intersecție, deși este semnalizată. Unii tot circulă ca la raliuri. Tipa avea 90 km/oră.”, a declarat Daniela Ploia.

„Momentan simt teamă să mai urc în mașină”

După nefericitul incident, Daniela Ploia a recunoscut că se teme să se mai urce în mașină, din cauza șocului suferit. Acum, interpreta de muzică populară a declarat că merge la psiholog, pentru a-și reveni:

„Așa mi-a fost să se întâmple… Mașina nu se mai poate repara…motor, direcție, fuzetă etc.

Mi-au zis să o dau la fier vechi. Dă-o naibii de mașină, important e că sunt în viață. Și eu, și ea. Acum chiar că prețuiesc viața, dar momentan simt teamă să mai urc în mașină. Poate îmi revin, merg la psiholog.”, a mai spus Daniela Ploia.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024