Prima pagină » Cultural » Cântăreața Adda, dezvăluiri surprinzătoare despre copil și soțul ei. Care sunt cele mai mari frici ale vedetei

Cântăreața Adda, dezvăluiri surprinzătoare despre copil și soțul ei. Care sunt cele mai mari frici ale vedetei

17 mart. 2023, 12:15,
în Cultural

Cântăreața Adda a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre copil și soțul ei. Îndrăgita artistă se mândrește cu familia sa frumoasă și se declară o femeie împlinită. Deși Adda trece prin momente grele din cauza bolii de care suferă, aceasta se consideră o femeie norocoasă alături de fiul ei și de Cătălin Rizea. Adda este extrem de discretă când vine vorba de familia sa, pe care o protejează de ochii curioșilor. Iată care sunt cele mai mari frici ale vedetei.

Cântăreața Adda, dezvăluiri surprinzătoare despre copil și soțul ei

Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cântăreața are o relație apropiată cu fanii ei și nu ezită să împărtășească cu aceștia experiențe din viața de familie.

Adda a avut parte de multe momente grele pe plan personal. Artista se luptă cu o afecțiune gravă care îi pune în pericol viața. Vedeta suferă de boala Lyme și urmează de mult timp o schemă de tratament foarte puternică. Cântăreața a dezvăluit că își găsește puterea să meargă mai departe datorită familiei sale, care îi este mereu alături. Vedeta a mărturisit recent cum se înțelege cu fiul ei, Alexandru, și cum i s-a schimbat viața de când a primit diagnosticul crunt din partea medicilor.

„Sunt ceva între, îl las să experimenteze, dar sunt și germofobă, îl cert să nu pună mâna pe ceva, să nu ia vreo bacterie. Îmi și spune uneori «vai, mama, dar ce fricoasă ești». (…) Au fost multe, dar cel mai rău a fost când a trebuit să accept boala Lyme, aia m-a dărâmat. M-am gândit că pot să mor, nu a fost deloc bine. Când te gândești că poți muri oricum, te iau toate fricile.

Nici acum nu sunt sigură că nu am luat-o razna cu capul, poate am luat-o și nu îmi dau seama. Atunci m-am rugat foarte mult, m-am dus în zona spirituală. M-au motivat familia și copilul, iar eu sunt rezistentă și puternică. Și acum am momente când mi-e foarte frică, dar trebuie să-mi păstrez calmul cumva.”, a declarat artista.

Adda are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțui ei, Cătălin Rizea. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și în pofida momentelor grele sunt de nedespărțit. O altă artistă care are o căsnicie fericită și radiază de fericire de când a devenit mamă este Laura Cosoi. Și celebra Olivia Steer se mândrește cu copiii săi și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Ce spune artista despre provocările vieții de familie

Adda se declară o femeie împlinită la vârsta de 31 de ani. Cântăreața are o carieră de succes și o familie frumoasă. Artista se mândrește cu soțul ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

„Îl iubesc pe Cătălin, suntem suflete-pereche, suntem o singură persoană, deci nu este un efort prea mare. Totul este natural, iubirea noastră este naturală. Noi suntem cei mai buni prieteni, iubiți, amanți, părinți, ne distrăm și râdem împreună. (…)

Sunt atât de recunoscătoare pentru tot. Nu se găsesc în DEX cuvinte pe care să le combin și să exprime fix starea mea de acum! Pot doar să simt, cu toată ființa mea: iubire infinită, bucurie, pace și liniște!”, a declarat vedeta.

Adda are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de soț și copil. Cântăreața a trecut prin momente grele în viața privată, dar și-a păstrat optimismul și energia debordantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *