Prima pagină » National » Canicula a făcut prima victimă în România! Un bărbat a decedat, în timp ce lucra pe acoperișul unui bloc
Canicula a făcut prima victimă în România! Un bărbat a decedat, în timp ce lucra pe acoperișul unui bloc

Canicula a făcut prima victimă în România! Un bărbat a decedat, în timp ce lucra pe acoperișul unui bloc

22 iun. 2024, 10:20,
BZI.ro, în National

Tragedie în România! Canicula a făcut primă victimă din acest an. Din cauza temperaturilor foarte mari, un bărbat din Vaslui a fost găsit mort, în timp ce efectua lucrări pe acoperișul unui bloc. Victima avea arsuri grave pe suprafața corpului în momentul în care a fost găsită.

Temperaturile din România au atins noi recorduri în ultimele zile. Au fost emise mai multe avertizări de caniculă, valabile în toată țara. Specialiștii i-au sfătuit pe români să bea multă apă și să evite deplasările dacă acestea nu sunt necesare. Chiar și așa, tragediile au fost imposibil de evitat.

Un bărbat din Vaslui a murit din cauza caniculei

Un bărbat din Vaslui a devenit prima victimă a caniculei din România. El este prima persoană care s-a stins din viață din cauza temperaturilor foarte mari.

Acesta s-a expus la soare în timp ce lucra pe acoperișul unui bloc, iar decizia aceasta l-a costat viața, căci bărbatul a fost găsit fără suflare.

În momentul în care a fost descoperit, acesta se afla în stop cardio-respirator și avea o mulțime de urme de arsuri solare pe corp. Înainte să moară, soția lui l-a rugat să nu mai urce pe acoperiș după pauza de masă, dar acesta și-a continuat munca. Femeia s-a speriat când nu i s-a mai răspuns la apeluri, astfel că a decis să ia măsuri.

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 ani căzut pe acoperiş. Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, a transmis ISU Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *