Prima pagină » Local » Candidatul PMP pentru șefia Consiliului Județean Iaşi, Petru Movilă, a votat – FOTO

Candidatul PMP pentru șefia Consiliului Județean Iaşi, Petru Movilă, a votat – FOTO

27 sept. 2020, 11:14,
George Cristian în Local

În aceste momente, deputatul PMP şi candidatul formatiunii politice la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Petru Movilă și-a exercitat dreptul la vot. Deputatul PMP a votat la secţia unde este arondat, Scoala Gh. Asachi din Iaşi. Deputatul Petru Movilă a fost, la secţia de votare alături de soţia acestuia.

Prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la alegerile locale 2020 a votat în aceste momente. Alături de echipa PMP la Consiliul Local DETALII AICI

Petru Movilă a votat la alegeri locale 2020

În urmă cu puțin timp, Petru Movilă a votat la secția de votare în care este arondat. Acesta a oferit o serie de declaraţii la ieşirea de la urne. Alături de soţie, Petru Movilă i-a îndemnat pe ieşeni să voteze omul, să voteze pentru proiectele Iaşului, și să voteze o schimbare în administraţia locală pentru ca aceasta să se lupte pentru proiectele Iașului.

” Am votat pentru un Iaşi unit, am votat pentru ieşeni, am votat pentru că Iaşul merită o administraţie nouă,o administraţie care să dialogheze între ei. Noi suntem în slujba cetăţeanului, iar votul pe care l-am dat astăzi împreună cu soţia mea şi cu colegii mei, l-am dat pentru că ieşenii să fie uniţi, să fie bine reprezentanţi, iar echipa care va fi aleasa astăzi, să se bată pentru Iaşi, cu orice Guvern, cu orice ministru, pentru că Iaşul în ultimii ani a fost total nesocotit, proiecte aproape de zero, marile proiectele, Autostrada Unirii, Spitalul Regional de Urgenţă, Spitalul de Cardiologie, Parcul Industrial, centurile ocolitoare, nu există decât în promisiunile electorale. Ieşenii vor alege oameni, pentru că vorbim de alegeri pentru gospodari. Am văzut că încă sunt persoane care votează cu partidul, dar nu ştiu candidatul. Oamenii sfinţesc locul şi nu siglele de partid.” a menţionat Petru Movilă, candidatul PMP la şefia Consiliului Judeţean Iaşi.

 

Știre in curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024