Prima pagină » Cancan » Când vine Monica Gabor în România și de ce nu și-a însoțit fiica! A fost dată de gol de Ramona, sora ei

Când vine Monica Gabor în România și de ce nu și-a însoțit fiica! A fost dată de gol de Ramona, sora ei

19 iul. 2024, 10:47,
BZI.ro, în Cancan

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, urmează să vină în România, după ce fiica lor a fost în vacanță în țara natală. Cea care a dat-o de gol a fost sora mai mică, Ramona, care a precizat că se vor întâlni și cu Alina, cea mai mare dintre ele. În plus, Ramona Gabor a spus și ce relație are cu Mr. Pink, partenerul de viață al Monicăi, și cum a ajutat-o în afaceri.

Dintre cele trei surori Gabor, Monica și Ramona sunt cele care au ales traiul peste hotare, una în America, cealaltă în Dubai. Cu toate acestea, ele revin adesea în țară pentru a se reuni cu Alina, sora mai mare.

Când vine Monica Gabor în România și de ce nu și-a însoțit fiica

Ramona Gabor, cea care și-a însoțit nepoata pe tărâmurile natale, a dat-o de gol pe sora mai mare, Monica, și a dezvăluit când va veni aceasta, din nou, în România. Mezina familiei Gabor a fost prezentă în podcastul Teodorei Trandafir, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa, dar nu numai. Ramona a vorbit și despre sora ei, Monica Gabor, dezvăluind motivul pentru care fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a venit în România alături de fiica sa, Irinuca.

Aceasta a fost extrem de sinceră și a spus că partenera lui Mr. Pink nu a putut să călătorească în acea perioadă în România, însă cu siguranță anul acesta va reuși să revină într-o vacanță pe plaiurile mioritice.

„În iunie nu a putut să călătorească, a fost prinsă acolo, dar cred că va veni foarte curând. Anul acesta cred că ne vom vedea. E frumos când ne reunim așa (n.r. – toate surorile). Ne reunim, când vine, întotdeauna eu fiind cea care călătorește mereu, imposibil să nu sar în primul avion și să ne întâlnim, oriunde ar fi”, a spus Ramona Gabor, în podcastul lui Teo Trandafir.

Ce relație are Ramona Gabor cu Mr. Pink

Ramona Gabor a fost extrem de sinceră și, fără nicio reținere, a dezvăluit ce relație există între ea și cumnatul ei, Mr. Pink. Tânăra a spus că ea și afaceristul sunt foarte apropiați și au o mulțime de subiecte comune despre care pot vorbi.

„E adevărat, suntem foarte apropiați. Eu sunt apropiată de ambii cumnați, pentru că eu sunt mai pe energia masculina, îmi place business-ul, îmi place libertatea, să călătoresc și mă înțeleg cu ambii foarte bine. Soțul Monicăi a fost un mentor pentru mine în ceea ce privește business-ul.

Bineînțeles, el e pe genul «trebuie să pui câteva milioane de dolari, dacă vrei să faci niște bani», iar eu sunt pe genul să construiesc pas cu pas, factorul de risc nu ma prea reprezintă pe mine”, a mai spus Ramona Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *