Prima pagină » Cancan ultimă oră » Când va fi creștinat Iair? Vlăduța Lupău a făcut publice primele detalii despre mult așteptatul eveniment

Când va fi creștinat Iair? Vlăduța Lupău a făcut publice primele detalii despre mult așteptatul eveniment

28 aug. 2022, 11:40,
în Cancan ultimă oră

După două sarcini pierdute, la începutul lunii august, Vlăduța Lupău a adus pe lume primul ei copil, făcându-l pe Adi Rus tată de băiat.

Din acea zi, viața celor doi s-a schimbat radical, iar momentele de fericire au fost la ordinea zilei și se pare că vor mai continua și în perioada viitoare, căci se anunță o petrecere de pomină.

Iair va fi botezat în luna septembrie

Asta pentru că urmează ca Iair să fie botezat foarte curând, vestea cea mare fiind făcută publică chiar de proaspăta mămică a showbiz-ului românesc.

Pe pagina sa de Instagram, acolo unde este foarte activă și unde împărtășește totul cu admiratorii ei, foarte mulți la număr, îndrăgita interpreta a anunțat că într-o lună, adică pe 27 septembrie 2022, fiul ei va fi creștinat.

Cel mai probabil, atunci va avea loc și o petrecere de pomină, mai ales că micuțul Iair va avea trei perechi de nași.

”Iair, alături de părinții Vlăduța și Adi. De azi într-o lună”, a scris Vlăduța Lupău  pe pagina sa de Instagram, alături de un emoji ursuleț și unul inimă, albele de culoare maro, semn că și petrecerea ar putea avea o tematică anume.

De asemenea, aceeași postare se găsește și pe contul de socializare al tăticului fotbalist.

Până la marele eveniment, de spus este și faptul că printre cele trei perechi de nași ale lui Iair se numără un cuplu celebru.

Olguța Berbec și soțul ei, de altfel nașii de cununie ai părinților bebelușului, sunt cei care vor deveni familie și pentru Iair.

De altfel, cei doi, recent, au ajuns la Cluj Napoca pentru a-și cunoaște finul, iar întâlnirea a fost una foarte emoționantă, s-a lăsat cu daruri și plimbări în aer liber, în formulă de cinci.

Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…  Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”,   a declara, cântăreața de muzică populară Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *