Prima pagină » Cancan ultimă oră » Când va avea loc următoarea întâlnire dintre Bianca Comănici și Livian, în fața instanței! Mesaj pentru fostul ei iubit: „Vreau să se termine!”

Când va avea loc următoarea întâlnire dintre Bianca Comănici și Livian, în fața instanței! Mesaj pentru fostul ei iubit: „Vreau să se termine!”

16 ian. 2022, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Vedeta Kanal D se află în proces cu fostul ei iubit de la „Puterea dragostei”, Livian, dar și cu tatăl acestuia, Nelson Mondialu. Bianca Comănici a dat noi detalii despre următoarea întâlnire în fața magistraților cu cei doi!

Bianca Comănici s-a făcut remarcată și a intrat în atenți publicului, după participarea în emisiunea fonomen de pe Kanal D „Puterea dragostei”, unde a rușit să câștige primele două sezoane ale competiției.

A intrat în show-ul matrimonial din dorința de a-și găsi alesul inimii cu care să-și întemeieze o familie, iar la un moment dat părea că a găsit bărbatul potrivit. Ea și cu Livian au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casa „Puterea dragostei”, iar relația a continuat chiar și în afara emisiunii.

Totuși, nu drumul lor împreună a fost presărat cu multe obstacole, certuri și împăcări, iar picătura care a umplut paharul au fost jignirile pe care aceasta a trebuit să le îndure de la tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, dar și pe cele venite de la fostul ei iubit.  Fără a sta prea mult pe gânduri, aceasta a decis să-și facă dreptate în instanță, iar prima înfățișare în fața magistraților a avut loc la finalul anului trecut. Iată când urmează ca aceștia să se reîntâlnească în sala de judecată și ce spune Bianca Comănici despre sentimentele ei față de Livian!

Bianca Comănici și Livian, în fața magistraților luna viitoare!

Bianca Comânici este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu gata să le răspundă fanilor la toate curiozitățile. În urmă cu câteva ore, ea a inișiat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar un fan a profitat de ocazie pentru a afla amănunte noi despre procesul pe care îl are cu Nelson Mondialu și fostul ei iubit, Livian, care de-a lungul timpului i-au adus multe acuzații grave și au răspândit informații false în spațiul public despre ea.

Prima întâlnire în sala de judecată a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, dar procesul dintre cei trei nu s-a încheiat. Următoarea întâlnire în fața judecătorilor se va ține luna viitoare, atunci când cei trei vor merge, din nou, la Cluj pentru a da declarații. Vedeta a dezvăluit că vrea ca acest calvar să se termine cât mai repede și speră ca justiția din România să-i facă dreptate în acest caz!

„Următorul apel, sau cum îi zice, următorul termen în februarie, dar mai mai multe nu pot să spun. Vreau să se termine cât mai repede!”, a spus Bianca Comănici pe rețelele de socializare.

Ce sentimente mai are Bianca Comănici pentru Livian. Bruneta a recunoscut totul pe Instagram

Tot pe rețelele de socializare, vedeta Kanal D le-a dezvpluit internauților și atitudinea pe care o are față de fostul ei iubit de la „Puterea dragostei”. Deși s-au iubit cu patos, Bianca Comănici a trecut complet peste despărșirea de Livian și spune că nu mai simte absolut nimic față de el.

Mai mult, bruneta le-a făcut o bucurie mare fanilor, după ce le-a dat de înțeles că în viața ei există un nou domn care îi face zilele mai frumoase și îi pune un zâmbet pe față. Tânăra a spus pe InstaStory că vorbește cu cineva de ceva timp și lucrurile pare că se îndreaptă în zona potrivită!

„Așa cum am spus și pe live aseara, oameni buni, eu am trecut peste. A trecut, totuși un an și jumătate. Am trecut eu și voi nu? Am spus deja că eu vorbesc cu cineva și nu este prima dată”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *