Prima pagină » Stiri si curiozitati » Când un bărbat vrea să scape de tine: Cum să înțelegi că el vrea să te părăsească

Când un bărbat vrea să scape de tine: Cum să înțelegi că el vrea să te părăsească

22 mart. 2022, 13:15,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atunci când un bărbat vrea să scape de tine vei observa mai multe schimbări în comportamentul lui. Uneori chiar ți se pare că în fața ta nu este o persoană dragă, ci aproape un străin. Este posibil ca bărbatul iubit să fie pe cale să dispară din viața ta. Dacă vrei să cumperi timp prețios și să încerci să-ți repari relația, fii atent la semnalele pe care le transmite el cu comportamentul său.

Astfel, dacă mai devreme măcar o dată pe zi te auzea la telefon și era bucuros, acum mesajele blânde sunt uitate. Totul a devenit foarte rațional, iar timpul conversațiilor este redus la minimum. Iar dacă distanța dintre voi crește și el are mai puțin timp pentru tine. Acesta este un semn foarte rău. Ei bine, dacă nu are o nouă ocupație care necesită mult efort și timp. Da, și dacă jocul XBOX cu prietenii este mai important pentru el decât să meargă la film cu tine, atunci cu siguranță este timpul să tragi un semnal de alarmă.

un barbat si o femeie care discuta aprins

Dacă oamenii sunt împreună, cu siguranță își vor face planuri comune pentru viitor

Când un bărbat vrea să scape de tine: Semne care îți indică că a venit timpul să vă despărțiți

Cu siguranță, atunci când un bărbat vrea să se desparte nu-ți va mai simți lipsa. Mai mult de atât, onestitatea și deschiderea sunt temelia oricărei relații. Trebuie să fiți sinceri unul cu celălalt. Dacă observi că a început să-ți ascundă ceva, încearcă să vorbești cu el despre asta. Spune-i că ai nevoie de adevăr, chiar dacă este neplăcut.

Desigur, certurile se întâmplă în orice relație. Mai ales dacă formați un cuplu de mult timp. Și acest lucru este absolut normal. Dar dacă te învinovățește constant pentru tot, dacă literalmente toate acțiunile tale îl enervează, aceasta este o ocazie de a discuta situația.

o femeie care striga la un barbat pentru a fi auzita

Cu siguranță, atunci când un bărbat vrea să se desparte nu-ți va mai simți lipsa

Dacă oamenii sunt împreună, cu siguranță își vor face planuri comune pentru viitor. Cum mergeți la un concert weekendul viitor, mergeți împreună în vacanță vara, vă vizitați bunica la sfârșitul lunii decembrie. Orice. Dacă îi este greu să spună „noi” la timpul viitor, ceva merge prost.

În orice relație, pasiunea se diminuează în timp. Dar dacă s-a răcit aproape complet față de tine, atunci asta poate însemna cel mai rău. El vrea să scape de tine.

Cum să înțelegi că relația ta nu are viitor: Indicii care îți vor spune că „noi” numai există

Vizionarea paginii sale de social media îți poate oferi o mulțime de informații valoroase. Și-a schimbat statutul? Un semn rău este atunci când a schimbat fotografia principală cu cea în care este singur, fără tine. Iar atunci când nu răspunde la comentariile tale și poartă conversați cu alte fete, trebuie să știi că totul curând se va sfârși. Cu siguranță, faptul că el comunică cu mai multe fete poate fi influențat și de caracterul său.

De asemenea, el nu mai este interesat de ceea ce crezi, de ceea ce te îngrijorează. Are din ce în ce mai puține interese și subiecte comune de conversație cu tine. Dacă mai demult căuta motive pentru a-ți scrie mesaje, acum numai are ce vorbi cu tine. Da, pauzele în cuvinte cu siguranță trebuie făcute. Dar dacă conversația ta comună constă doar din pauze, înseamnă un singur lucru, nu mai are ce să vorbească cu tine. De multe ori, aceste pauze în relații sunt influențate și de sentimentele schimbătoare prin care trece orice zodie.

un cuplu care se cearta

Astfel, dacă mai devreme măcar o dată pe zi te auzea la telefon și era bucuros, acum sms-urile blânde sunt uitate

Atunci când un bărbat vrea să scape de tine trebuie să ai încredere în sentimentele tale, și să te asculți pe tine însuți. Dacă ți se pare că se întâmplă ceva în neregulă în relația ta, nu aștepta să se rezolve de la sine. Iar dacă simți că totul este rău, vorbește cu el până nu va fi prea târziu.

un barbat si o femeie care discuta aprins

De asemenea, el nu mai este interesat de ceea ce crezi, de ceea ce te îngrijorează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *