Prima pagină » Cancan ultimă oră » Când s-ar putea întoarce Florin Piersic pe scena teatrului? Medicii au făcut anunțul pe care toți îl așteaptă cu sufletul la gură

Când s-ar putea întoarce Florin Piersic pe scena teatrului? Medicii au făcut anunțul pe care toți îl așteaptă cu sufletul la gură

28 mai 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Florin Piersic, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră, a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, întrucât s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În ciuda stării sale, actorul își dorește doar să se întoarcă pe scenă, acolo unde fanii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Mai mult decât atât, dacă la început medicii au fost destul de rezervați în ceea ce privește evoluția sa, acum sunt foarte încrezători. Aceștia au vorbit despre starea lui de sănătate, dar și despre momentul va fi externat.

Când se va întoarce Florin Piersic la teatru?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florin Piersic a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate. A fost un pacient critic, iar la început medicii nu au vrut să dea un verdict, ținând cont de faptul că prezintă comorbidități și are o vârstă înaintată. Cu toate acestea, profesionalismul medicilor, dar și dorința lui arzătoare de a se întoarce pe scenă au făcut ca starea lui de sănătate să devină din ce în ce mai bună.

Medicul de pe secția ATI povestește că au fost niște zile extrem de grele, după ce a fost detubat, însă a reușit să meargă singur prin salon și și-a păstrat și simțul umorului. Vrea să revină la teatru, în fața fanilor săi, care i-au fost alături necondiționat.

„Mi-a zâmbit când l-am detubat. Ulterior, primele zile au fost destul de complicate, fiind un caz fragil. Face pași singur prin salon și este glumeț. Ne bucură în fiecare zi. Este dornic să se întoarcă pe scenă. Tot repetă că îi este dor de publicul lui”, a precizat Adelina Moise, medic ATI în cadrul Spitalul de Ortopedie Foişor, potrivit Antena3.ro.

Ba mai mult decât atât, medicii spun că evoluția lui este una surprinzătoare, motiv pentru care au speranțe foarte mari ca în 2-3 luni îndrăgitul actor să poată urca din nou pe scenă.

„Face glume, așa cum îl știți. Noi sperăm ca în 2-3 luni să se poată urca pe scenă”, a precizat și Gherghe Mihai, medic rezident Spitalul de Ortopedie Foișor.

Care este starea de sănătate a artistului?

Florin Piersic mai are un drum de parcurs până când va fi vindecat complet. Infecția de la nivelul genunchiului va necesita un tratament special în următoare săptămâni. De asemenea, actorul va trebui să învețe să meargă pe proteza temporară, dar și să facă recuperare. Medicii sunt mulțumiți de evoluția stării de sănătate, fiind surprinși de dorința maestrului de a se face bine.

„Merge la baie, se mișcă prin salon. Scopul pentru care dânsul a venit la noi a fost acela de a eradica infecția, lucru care a fost realizat undeva la 90%.

Trebuie întâi să învețe să meargă pe această proteză temporară, să facă recuperare și să se stabilizeze cu inima. Rămâne de văzut cum va fi evoluția în viitor. Cât timp infecția este eradicată, noi suntem mulțumiți”, a spus Şerban Dragosloveanu, medic chirurg ortoped, manager Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *