Prima pagină » Stiri si curiozitati » Când luna este în creștere? Cum îți afectează viața

Când luna este în creștere? Cum îți afectează viața

10 mart. 2021, 11:14,
în Stiri si curiozitati

Un ciclul lunar este de aproximativ 29 zile şi trece prin patru faze care îți pot afecta din punct de vedere astrologic viața. Când luna este în creștere se pot produce evenimente care să-ți afectează viața.

Prima fază este luna nouă, a doua este primul pătrar sau luna în creştere, urmează luna plină și ultimul pătrar sau luna în descreştere.

Distanța dintre două faze de lună plina durează 29 de zile, 12 ore si 44 de minute. Această perioadă este puțin mai mare față de o lună siderală care are aproximativ 27.32 de zile. De aceea lunile calendaristice au succesiv câte 30, 31 și 28/29 de zile în februarie.

Ce înseamnă luna în creștere

Când Pământul se află între Soare şi Lună, iar luna se vede în întregime pe cer, luna este în creștere. În calendare este reprezentată printr-un cerc alb și este considerată o perioadă a regenerării, absorbției și creșterii.

Înainte de Luna plină, se poate simți efectul pe care îl are asupra oamenilor, animalelor și plantelor. Se consderă că în această perioadă, plantele medicinale culese au acţiune terapeutică mai intensă. În plus, se spune că orice se asimilează mult mai repede, rănile sângerează mai puternic, vremea se poate schimba foarte uşor.

Când luna este în creștere vom avea o eficiență mai mare dacă vrem să vindecăm, hrănim sau fortifia corpul și organele. În această perioadă, când luna este în creștere, corpul absoarbe cu mai multă ușurință principiile nutritive. În această perioadă puteți lua mai ușor în greutate și de aceea este necesar să fiți atenți la cantitatea și calitatea alimentelor.

În schimb, când luna este în creștere deficiențele de minerale și vitamine pot fi mult mai ușor atenuate și rezolvate. În această perioadă, absorbția mineralelor și vitaminelor este mult mai eficientă. În aceste condiții, orice substanță administrată în scop terapeutic poate avea rezultate mai bune. Trebuie avut în vedere, însă, că efectele toxinelor sunt ș iele mai accentuate și de aceea trebuie să vă expuneți la câți mai puțini factori toxici. De aceea, când luna este încreștere trebuie să puneți un accent mai mare pe detoxifiere și să renunțați la anumite obiceiuri.

Tot când luna este în creștere este indicat să vă tundeți deoarece părul crește mai repede și mai sănătos.

Când luna este în creștere se recomandă să începeți un program de nutriție, o activitate sportivă, să vă luați un alt loc de muncă, să începeți o relație sau să începeți ridicarea unei case. Tot ceea ce este la început acum are șanse mari să reușească.

Și investițiile făcute când luna este în creștere pot avea rezultate foarte bune.

Ce să nu faci când luna este în creștere

În cazul în care împrumutați bani sau plătiți taxe, e mai binesă evitați perioada când luna este în creșțtere. De asemenea, această perioadă nu este favorabilă intervențiilor chirurgicale. Este recomandat să evitați astfel de intervenții, inclusiv extracțiile dentare și orice fel de tehnică invazivă. Dacă totuși sunteți obligați să faceți asta,m aveți grijă la sângerările abundente și la faptul că vindecarea este mai lentă.

Când luna este în creștere nu sunt recomandate proceduri de extragere, îndepărtare sau eliminare. Spre exemplu, în această perioadă nu este recomandat să îndepărtați părul de pe corp deoarece efectele se vor menține pentru scurt timp iar procedura poate fi mai dureroasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *