Prima pagină » Cancan ultimă oră » Când începe licitația apartamentului Loredanei Chivu. Vedeta, la un pas să își piardă penthouse-ul

Când începe licitația apartamentului Loredanei Chivu. Vedeta, la un pas să își piardă penthouse-ul

26 iun. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vești proaste pentru Loredana Chivu! A început numărătoarea înversă până când începe licitația apartamentului în care locuiește în acest moment. Vedeta este la un pas mai aproape să își piardă penthouse-ul de lux din București. Instanța a decis în urmă cu puțin timp!

Loredana Chivu numără zilele pe care le mai petrece în celebrul apartament de lux! Instanța a decis când va începe licitația acestuia. Deși vedeta a încercat, decizia magistraților nu a fost deloc în favoarea ei. Așadar, Loredana Chivu are șanse mari să rămână fără apartamentul de jumătate de milion de euro.

A fost anunțată data în care începe licitația apartamentului Loredanei Chivu

Vedeta locuiește într-un apartament de lux, care valorează fabuloasa sumă de 500.000 euro. Este vorba despre un penthouse situat într-una dintre cele mai luxoase zone din Capitală, astfel că și prețul este justificat de acest lucru.
Publicul a făcut cunoștință cu apartamentul ei atunci când vedeta s-a trezit la ușă cu executorul și i-a fost golit de bunurile din casă. Ei bine, totul este foarte aproape să se sfârșească, căci apartamentul Loredanei Chivu va intra la licitație peste 20 de zile.

Loredana Chivu se confruntă cu probleme mari în aceste momente. Deși a câștigat unul dintre procesele cu fostul iubit, se pare că cel mai important, respectiv decisiv în ceea ce privește apartamentul ei, lucrurile au decurs diferit.

Ce spune vedeta despre procesele pe care le are

Loredana Chivu nu a ezitat niciodată să vorbească despre problemele pe care le are, chiar și acum, când situația este foarte delicată.

Vedeta a spus că apartamentul pe care îl deține este al băncii, căci atunci când l-a achiziționat, a accesat un credit în acest sens, iar suma care a mai rămas de plătit ar fi în jur de 170.000 euro.

„Eu nu datorez nimic nimănui. Vreau să precizez că el ar vrea să vadă lumea că apartamentul este făcut cadou. A fost achitat cu un avans minim, din banii mei. Eu înainte de relația cu el am muncit și plătesc ratele. Mai lipsesc 170.000 de euro. Practic, el este al băncii. Nu a fost un cadou făcut de nimeni. Este apartamentul meu, iar eu sunt creditoare. Suma pe care o pretinde domnul, pentru că și-a băgat o firmă în faliment, unde susține că eu am fost administrator, dar eu nu am fost niciodată acolo. A falsificat semnături spunând că eu am fost la muncă. Sunt doar minciuni”, a declarat Loredana Chivu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *