Prima pagină » Titlurile zilei » Când era nou-născut, a fost abandonat de mama sa pe o stradă din Iași! A fost adoptat de o familie din Italia și a dus o viață la care mulți doar visează. Acum, își dorește să o cunoscă pe cea care i-a dat viață

Când era nou-născut, a fost abandonat de mama sa pe o stradă din Iași! A fost adoptat de o familie din Italia și a dus o viață la care mulți doar visează. Acum, își dorește să o cunoscă pe cea care i-a dat viață

05 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Cătălin Miron, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost abandonat de mama sa pe o stradă din Iași. Deși a fost adoptat de o familie din Italia, își dorește foarte mult să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

A fost abdandonat pe o strădă din Iași și a trăit într-o familie din Italia, iar acum își dorește să-și descopere familia naturală

Cătălin Miron a fost abandonat pe străzi în data de 7 august 1997, când era abia nou-născut. Autoritățile au încercat să o găsească atunci pe mama bebelușului, însă cum acest lucru nu a fost posbil, micuțul a fost internat la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași și a fost botezat, primind numele de Cătălin Miron. Circa o lună mai târziu, a ajuns într-un centru de plasament din Iași, fiind mai apoi adoptat de o familie din Italia. Deși nu are prea multe informații care să-l ajute în demersul său, Cătălin speră să reușească să o întâlnească pe cea care i-a dat viață.

„Salutări din Italia. Cândva, cu ani în urmā, într-o zi cu soare, 07.08.1997, pe strada (alea) Galata, municipiul Iași, a fost găsit un bebeluș nou-născut. Poate că mulți dintre voi din acea zonă ați auzit pe atunci povestea mea, fiind o poveste mai puțin obișnuită. Acel bebeluș sunt eu. Deoarece investigațiile efectuate de autoritățile din zonă, nu au condus la identificarea mamei mele, primăria Iași mi-a dat numele de Miron Cătălin născut la aceiași dată. Imediat am fost internat la Maternitatea «Cuza Vodă» din Iași, după care în data de 29.09.1997, am fost transferat în Centru de Plasament Nr. 1, iar mai apoi am fost adoptat în Italia de o familie minunatā! Astăzi sunt aici pentru a-mi găsi familia biologică, părinții și mai ales pe frații mei, la care mă tot gândesc  de atâta timp”, a transmis Cătălin Miron  prin intermediul paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Cătălin Miron: „Este cea mai mare dorință a mea”

Cătălin Miron nu are resentimente față de mama sa biologică, își dorește să o cunoască și să afle dacă mai are frați sau surori.

„Deși am atât de puține informații, eu tot sper că mama mea sau vreo rudā a mamei mele o să citească aceste rânduri și o să trimită aici un mesaj. Nu vreau să o judec absolut deloc, cu siguranță, se afla în mare dificultate, de aceea cred că a decis să mă lase în acel loc. Singura mea speranță sunteți voi, toți cei care sunteți mereu aici pentru a ajuta, de aceea vā rog din suflet să distribuiți cât mai mult posibil, poate cineva își amintește și de mine sau de măicuța mea când mă purta în pântec. Vă rog încercați să îmi fiți alături, este cea mai mare dorință a mea pe care o am în viață”, a mărturisit tânărul care în urmă cu 27 de ani a fost abandonat de mama sa pe o stradă din Iași.

Comentarii
  • Dgaspc – ul trebuie sa aibă anchete sociale făcute, angajați care l-au găsit, pot să-i spună câte ceva inafara de acte, că acte sigur are și el. Numai dacă au fost mana în mână cu mafia adopțiilor din 1998 au ceva de ascuns sa nu stea de vorba cu el. Presa faceți săpături ca tutankamonul de director Florin Ion știe destule. A bătut drumul din Italia băiatul asta și nu sta nimeni de vorba cu el. Rușine autoritatilir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *