Prima pagină » Local » Când covrigarii ajung prim-miniștri, vine nenorocirea în România! Pomana electorală a lui Marcel Ciolacu pentru bugetarii trântori – FOTO

Când covrigarii ajung prim-miniștri, vine nenorocirea în România! Pomana electorală a lui Marcel Ciolacu pentru bugetarii trântori – FOTO

14 dec. 2023, 16:24, 24 ,
Alexandra MAISNER în Local

Când covrigarii ajung prim-miniștri, vine nenorocirea în România. Marcel Ciolacu majorează electoral salariile bugetarilor fără să le ceară nimic în schimb

În ultima perioadă, bugetarii au început să facă proteste peste proteste și cer măriri de salarii în contextul în care nu vin cu nimic în plus. Aceștia vor bani mai mulți pentru a face ceea ce au făcut și până acum. În toate domeniile, administrație, economie, sănătate, învățământ, toți bugetarii țipă că vor bani mai mulți, dar calitatea serviciilor scade de la o zi la alta, iar oamenii sunt batjocoriți în continuare pe la ghișee, în spitale și în toate instituțiile publice. Covrigarul Marcel Ciolacu majorează lefurile bugetarilor doar electoral, pentru că nu îl interesează ca activitatea din sistemul bugetar să se îmbunătățească. El are nevoie de voturile trântorilor plătiți din bugetul de stat.

Când covrigarii ajung prim-miniștri, vine nenorocirea în România! Marcel Ciolacu mărește salariile trântorilor

Bugetarii din Primăria Iași vor salarii mult mai mari, dar fără a oferi oamenilor servicii de calitate. Ieșeanul când va ajunge la ghișeul bugetarului cu leafa mărită de Ciolacu va fi tratat tot cu dispreț, umilit. Funcționarii publici din instituție își fac treaba în dorul lelii. Ieșenii sunt obligați să aștepte mult și bine până când vor primi un document, pentru că angajații Primăriei Iași eliberează actele după termene depășite legal. Oamenii pierd bani, timp și sunt nevoiți să-și ceară dreptul în instanță pentru că trântorii din sistemul bugetar își fac treaba cum vor.

Mai mult decât atât, în Primăria Iași, niciun funcționar public, plătit din banii cetățenilor, nu a contribuit cu nimic concret la dezvoltarea orașului, dar cer creșteri salariale. Creșteri care se vor face tot din banii oamenilor care sunt nevoiți să plătească taxe și impozite mărite de la an la an, după bunul plac al covrigarului Marcel Ciolacu. Dar toate aceste lucruri se întâmplă atunci când un stat precum România este condus de oameni mici, fără idei, cu o gândire limitată, care își urmăresc doar propriul interes și vând minciuni electorale. În ceea ce privește protestele pentru măririle salariale ale trântorilor din sistemul bugetar, „marele” asumat Marcel Ciolacu a simțit potențialul unor voturi în plus, iar în an preelectoral își face campanie, promițând măriri salariale, fără a cere ceva în schimb.

Astfel, bugetarii vor primi bani mai mulți pentru aceleași servicii proaste oferite ieșenilor care vor continua să meargă la ghișeu pentru orice document. Cozile interminabile nu vor dispărea pentru că Maricel Ciolacu nu dorește o schimbare în favoarea oamenilor în sistemul bugetar format de rude, amante, cunoștințe, prieteni etc. O mare parte din posturi sunt ocupate de oamenii partidelor, care nu sunt angajați să muncească.

Covrigarul Marcel Ciolacu urmărește doar capital electoral

În loc ca prim-ministrul României să implementeze un sistem de salarizare în funcție de performanțe, pentru ca funcționarii publici să nu mai tragă mâța de coadă la serviciu, să nu mai stea la cafele cu orele, mergând, de cele mai multe ori, pe principiul „ziua trece, leafa merge, noi cu drag muncim”, promite bani mai mulți, sperând doar la voturi. Românii trebuie să înțeleagă faptul că aceste salarii mărite din sistemul bugetar nu sunt plătite din banii de buzunar ai covrigarului Marcel Ciolacu. Mai mult decât atât, prim-ministrul României plătește milioane de euro, la negru, pentru publicitate pe site-urile oficiale ale televiziunilor. În afară de București, niciun județ din țară nu a primit bani de la partide.

Marcel Ciolacu a mințit și atunci când a afirmat că a fost revoluționar încă din 1992, pe când era un pseudo-afacerist la Buzău și student. Mai mult decât atât, în prezent, deține inclusiv un certificat de revoluționar, în contextul în care nu a fost găsită nicio dovadă a participării sale, nici prin documente, martori sau poze. Practic, acesta beneficiază ilegal de o multitudine de drepturi ca revoluționar. Marcel Ciolacu minte cu nerușinare în orice discurs, el este doar omul vorbelor, al prostiei și al incapabilității, nu al faptelor.

Când covrigarii ajung prim-miniștri, vine nenorocirea în România. Marcel Ciolacu cheltuie banii oamenilor pe campanii electorale și pe măriri salariale, doar pentru a obține capital electoral.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • DE 34 ani traim de pe o zi pe alta cu ibecili din politica Romana ,ne -am saturat de pesedesti ,comunisti ,care si-au facut averi.Ne-am saturat de voi.

  • vand ce vreau si nu platesc taxe

    Sa va voteze bugetari,doar atat ,va spun eu .Sunt administrator la o mica firma, si vad pulsul angajatilor ,care va da carne in fiecare zi.Sa stiti ca ati impartit Romania in doua.Sa va mai dau eu taxe,mai bine inchid si plec din tara,asa vor face multi ca mine.Sa vedem de unde va mai faceti voi salarii. porcilor

  • Ca un vinzator de covrigi sa facut ilegal cu acte in regula mare revolutionar e una , da mai rau e cind acelasi vinzator de covrigi ia diploma de facultate fantoma inainte ca aceasta sa existe in acte si ca mai apoi sa ia bacalaureatul in pragul pensiei speciale !, dar hei dormiti linistiti asa de morali si scoliti sunt cam toti politicienii Romaniei !, intrebatil pe dottore Ciuca si toata sleahta politica de imfractori

  • Dacă Geoană a fost catalogat a fi un ..” prostănac „…care de totuși are o funcție în NATO….cum am putea să îi zicem lui Ciolacu.?
    Ăsta are minte cât e în gaura de la covrig.

  • Io mis ardelean nea lol

    Pentru ca multi privati salta preturile mai frate de zici ca lo pocnit cineva peste falce

  • Proful de la Geografie din Salaj.

    Usere „Ieșean” ești dus măi fârtace rău de tot cu drăcovenia de invidie. Nu ai tu mine ea BR ci a lui Mircea Geoană.

  • Ce zice mușturiul pe aici? Păi cum e poporul așa e și conducătorii… zice vorba din tradiția lui pește prăjit. 🤣🤣🤣

  • Pătulea Leonard

    Subscriu jos mafia bătrână că tinerii de la ei învață hoția. Votăm Partidul AUR.

  • Se vede ca nu aveti mai mult de patru clase „antreprenorilor”,duceti-va la vaci la munca,80% nu va platiti salariatii,traiti numai pentru voi,2-3 case,2-3 masini etc

  • In p- da ma- si comunistul covrigar!!!!!!! Sa ne ka- kam toti sa ne kakam si pisham si sa tragem repede apa pe PCR- ul covrigarului comunist Colacu ,sa ne kakam toti si sa ne pisham pe PNL- ul lui johanna hakuna ma- si. NU VOTEAZA NIMENI PCR- PNL ,HUOOOOOOO o sa va nimicim criminalilor! O noua revolutie,unica solutie!!!

  • Cel mai tare se vaita cei care platesc cel mai putin, sau deloc.

  • Votez AUR ,Votez Sosoaca,ceilalalti trebuie nimiciti. Este nevoie de unire ,de unul singur nu pot sa – i pun la zid pe toti.

  • Articolul e o porcarie,incepind cu titlul!

  • Atât articolul cât și comentariile spun totul despre inteligența românilor, dacă mai exista vreun dubiu.

  • Johanna l- a pus pe Colacu acest nemernic fara nicio pregatire intelectuala ca premier ca sa- si bata joc de romani si Romania si sa arate ca Psd este oaia neagra intre partide stiind ce nenorocire urmeaza pe romani cu legile austeritatii,pensiile speciale si toate porcariile lor,asa a sperat johanna ca Pnl va castiga la voturi si Psd va fi ultima mamaliga. Dar ROMANII NU VOR VOTA NICI PNL nici PSD, ,ei sa gandesc mai doar la voturi doar la voturi,se omoara intre ei pentru putere si ciolan ,totul pe voturile noastre. Dar ce ati facut de bine pentru noi mai idiotilor Pnl siPsd ca sa asteptati voturi de la noi? Zerooooo voturi baga- mi- as mars la gunoi!

  • Johanna l- a pus pe Colacu acest nemernic fara nicio pregatire intelectuala ca premier ca sa- si bata joc de romani si Romania si sa arate ca Psd este oaia neagra intre partide stiind ce nenorocire urmeaza pe romani cu legile austeritatii,pensiile speciale si toate porcariile lor,asa a sperat johanna ca Pnl va castiga la voturi si Psd va fi ultima mamaliga. Dar ROMANII NU VOR VOTA NICI PNL nici PSD, ,ei sa gandesc mai doar la voturi doar la voturi,se omoara intre ei pentru putere si ciolan ,totul pe voturile noastre. Dar ce ati facut de bine pentru noi mai idiotilor Pnl siPsd ca sa asteptati voturi de la noi? Zerooooo voturi baga- mi- as mars la gunoi!

  • Toti care și-au batut joc de oameni corecti ,cinstiti ,au fost cei din PSD.

  • Nu numai Psd si- a batut joc de oameni si Pnl – ul lui muehannus si- a batut joc de oameni ,de noi toti. Aceste partide trebuie aruncate in cosul de gunoi, nu trebuie sa mai voteze nimeni Psd- Pnl ,de 33 de ani aceste partide distrug tot , nimic bun nu au facut pentru tara asta, distrug si distrug tot pana n- o sa mai ramana nimic, mai ales de 10 ani cu muehannus numai in distrugere si nenorocire ne adancim. Nu trebuie votate Psd- Pnl,zero voturi. Ei sunt cei mai avizi de putere si ciolan dar sa primeasca ce metita ZERO VOTURI. Imaginati- va ce dezastru daca acest Colacu ar avea curajul sa- si depuna candidatura la prezidentiale si o prostime redusa mintal l- ar vota. Sa ajunga tara asta iar la conducerea unui prost si mare slugoi?

  • Rusine celui ce a scris acest articol…Presa din Romania…

  • Jintescu Laurentiu

    Articol la comanda. Subiectivism si lipsa de impartialitate cat cuprinde. Jurnalism corect ioc. O mizerie.

  • „Statul este precum o vaca pe care toti vor sa o mulga, dar nimeni nu vrea sa o hraneasca” – este o maxima spusa odata de Daniel Daianu.
    Se impune o completare : salariatii hranesc vaca, iar patronii o mulg.

    Omul angajat isi plateste darile, odata pentru ca n-are incotro, si odata pentru ca are nevoie de asigurare medicala si de pensie.
    Patronache da la stat zero sau nimic. In scripte, afacerea este pe minus, dar patronache este pe plus. Un plus mare. Vila cat un palat, masina de la 100keuro in sus, vacante numai in strainatate, joaca la cazinou, amanta cu staif. La stat da zero sau mai nimic, dar are pretentii cu duimul : sa primeasca ajutor de stat, sa i se dea scutiri fiscale, sa i se asigure angajati cu scoala, sa nu fie deranjat de controale, etc. Si tot el racneste ca din gura de sarpe ca este nedreptatit.

  • Articolul este o realitate, este o realitate rusinoasa si dureroasa pentru noi toti , cu Colacu ,johanna si toata gasca psd- pnl acest popor nu poate spera ca va fi maine o zi mai buna, dimpotriva ,ne dau cate un ciocan in cap in fiecare zi ca sa ne termine.Niste criminali!

  • e corect ce spui.

  • Indiferent de culoarea politica,se pune intrebarea de ce unele firme private se lipesc numai de unitati de stat,precum primarii,spitale,scoli,etc.,unde fac lucrari de mantuiala contra unor spagi?Apoi aceeasi oameni critica bugetarii.In realitate ambele parti sunt corupte,numai ca unii se dau de dreapta,iar altii de stanga.De fapt o mana spala pe alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`