Prima pagină » Cancan » Când a apărut Oana Zăvoranu în Playboy – pozele nud au stârnit multe controverse

Când a apărut Oana Zăvoranu în Playboy – pozele nud au stârnit multe controverse

23 dec. 2021, 06:31,
BZI.ro, în Cancan

În trecut, Oana Zăvoranu a pozat pentru Playboy în ipostaze nud. Ședința foto a durat 12 ore și s-a desfășurat pe ritmuri de muzică R&B. Deși i s-a mai propus să apară în revista pentru adulți, bruneta a refuzat. Cu toate acestea, uneori postează pe Instagram poze provocatoare.

Oana Zăvoranu este actriță și prezentatoare TV. Printre cele mai cunoscute telenovele în care a jucat se numără Numai iubirea, Păcatele Evei și Sacrificiul. În ultimul timp, bruneta a prezentat o emisiune online în cadrul căreia comenta postările așa zișilor influenceri din România. Cei vizați s-au simțit jigniți și au dat-o în judecată

Cum a pozat Oana Zăvoranu în revista Playboy

Pictorialul incendiar din 2011 a fost inspirat de “Exorcistul”, unul dintre filmele preferate ale brunetei. Ședința foto s-a desfășurat pe ritmuri de muzică R&B dată la maxim. În premieră absolută, revista Playboy România a alocat zece pagini pentru un singur pictorial. În pozele respective, diva apărea îmbrăcată în lenjerie intimă sau acoperită de un cearceaf, cu sânii la vedere și o cruce pe piept.

Din cauza asocierii corpului dezbrăcat cu un simbol sacru al religiei creștine pictorialul a stârnit o mulțime de controverse. Acțiunea actriței a fost aspru criticată de către public. În ciuda reacțiilor negative, Tavi Cocis a fost ferm convins că pictorialul Oanei ar avea un succes nebun în străinătate. Cocis, regizor de profesie, a început colaborarea cu „Playboy România” după ce a lucrat ani buni la ediția din America.

Toată ședința foto a durat 12 ore, iar pentru aceste poze Oana Zăvoranu a primit 20.000 de euro.  Deși a mai primit oferte din partea Playboy pentru a apărea complet goală, de data aceasta Oana a refuzat.

„Le-am spus celor de la Playboy așa: n-aș putea să apar goală pentru că nu mai sunt la începutul carierei. Dar dați-mi o motivație suficient de tare, adică un pictorial cum nu s-a mai făcut niciodată și o să mă mai gândesc.” a declarat vedeta despre acest subiect

Oana Zăvoranu, poze nud pe Instagram

Periodic, Oana Zăvoranu face live-uri pe Instagram și răspunde la întrebările fanilor. Ea are însă o cerință: urmăritorii să adreseze numai întrebări inteligente. În emisiunea de pe YouTube, diva a criticat-o dur pe Andreea Mantea. Într-unul dintre live-uri, un fan i-a spus Oanei Zăvoranu că și ea și-a început cariera cu pozând în reviste pentru adulți și a întrebat-o dacă nu a fost criticată din cauza asta.

“În primul rând, eu NU am început cu poze în reviste, ci ca o amărâtă cu emisiuni de trei ore LIVE PE TVR2. Ne-am înțeles? Așa…mergem mai departe. Eu nu am făcut poze crăcită obscen sau nud, eu nu am despărțit familii și nu am lăsat copii fără tați.“, este o parte din răspunsul actriței.

Oana Zăvoranu a mai apărut în alte poze incendiare în trecut și era acoperită doar de o bucată de material cu animal print. Frumoasa vedetă este o persoană dezinvoltă, ca drept dovadă că s-a dezbrăcat în direct, la televizor. Totodată, bruneta postează pe rețelele de socializare poze în care apare dezbrăcată, la solar.

Așadar, Oana Zăvoranu a pozat nud de mai multe ori, iar pictorialul din Playboy a fost foarte controversat la vremea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *