Prima pagină » National » Campionul mondial la arte marţiale Cristi Lupu este anchetat penal pentru că a bătut un barman azi noapte în Costineşti – VIDEO
Campionul mondial la arte marţiale Cristi Lupu este anchetat penal pentru că a bătut un barman azi noapte în Costineşti - VIDEO

Campionul mondial la arte marţiale Cristi Lupu este anchetat penal pentru că a bătut un barman azi noapte în Costineşti – VIDEO

01 iul. 2020, 14:57,
Elena Nicoleta Bujor, în National

Campionul mondial la arte marţiale Cristi Lupu este anchetat penal pentru că a bătut un barman azi noapte în Costineşti. În noaptea de marți spre miercuri, campionul mondial cunoscut drept „vedetă” de scandaluri a fost surprins de camerele de supraveghere cum a agresat fizic un angajat al unui local din Costinești.

Campionul mondial la arte marţiale Cristi Lupu este anchetat penal

În noaptea de marți spre miercuri, campionul mondial cunoscut drept „vedetă” de scandaluri a fost surprins de camerele de supraveghere cum a agresat fizic un angajat al unui local din Costinești.

Campionul mondial la arte marţiale Cristi Lupu, trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

Cristi Lupu, de 38 de ani, care şi-a umflat muşchii la vânzătoarele din Costineşti, a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Mangalia, pe 19 noiembrie 2014.

Reamintim că, pe 14 iulie 2014, Lupu Cristi a mers la un chioşc, ce aparţine de SC Alvorado Impex SRL din Costineşti, din zona BTT, unde i-a “ordonat” vânzătoarei să-i dea un bax cu sticle de bere, dar fără să le plătească. Degeaba a ameninţat-o cu bătaia şi alte cele, că fata nu s-a supus. Nervos peste măsură, Lupu a intrat şi s-a servit singur.

A doua seară, pe 15 iulie 2014, “povestea” s-a repetat. Lupu a vizitat din nou chioşcul, cerând bere. Numai că, de data aceasta, la faţa locului se afla şi patronul unităţii comerciale, care a şi depus plângere la Poliţie. Trezindu-se că este cercetat penal, luptătorul Cristi s-a hotărât să-şi facă dreptate. A mers la chioşc şi a ameninţat-o pe vânzătoare cu bătaia dacă nu-şi retrage plângerea. Tânăra a mers la Poliţie, dar nu pentru a-şi schimba declaraţiile, ci pentru a spune de ameninţări.

Lupu, „vedetă” şi în alte scandaluri

Totodată, menţionăm că Lupu a fost implicat într-un scandal prin 2007 şi la acea dată se pare că ar fi doborât mai mulţi oameni fără să clipească, după care a fost angajat ca şi bodyguard de către omul de afaceri George Frasin. A început să facă antrenamente de Wu Shu, participând ulterior la Campionatul Mondial de arte marţiale din Italia, unde a şi câştigat. Vorbim despre Cristi Lupu, care acum îşi umflă muşchii prin staţiune, tâlhărind vânzătoare. Însă, el a mai fost implicat într-un scandal, în Costineşti, şi în 2010.

Reamintim că, în anul 2007, Cristi Lupu a fost implicat într-o altercaţie în faţa terasei Yucca din Costineşti, când a pus la punct un grup din Moldova, format din indivizi băuţi, puşi pe scandal. Totodată, un scandal asemănător a avut loc şi în 2010, când Cristian Lupu a ajuns la spital, fiind înjunghiat.

Cristi Lupu a câştigat titlul de campion mondial la Wu Shu

Cristian Lupu a câştigat titlul de campion mondial la Wu Shu, categoria grea, la CM din Italia. Performanţa a venit la numai şase luni după ce Cristi s-a apucat de antrena-mente

Cristi Lupu şi-a început cariera de luptător profesionist la sfârşitul anului 2007, în urma unui episod petrecut pe o plajă de pe litoralul Marii Negre. El a fost implicat într-o altercaţie cu şase bărbaţi, pe care i-a pus la pământ fără să primească o palmă. Întâmplarea a făcut ca omul de afaceri George Frasin să asiste la bătaie. Acesta l-a întrebat pe Lupu de când timp practică artele marţiale, iar tânărul i-a răspuns că şi-ar fi dorit să le practice, dar că nu şi-a permis.

Făcuse doar ceva rugby şi „trăsese de fiare”. Imediat după aceea, Frasin l-a angajat pe Cristi ca bodyguard al său şi l-a înscris la clubul Metrorex, unde acesta a început să facă antrenamente de Wu Shu şi de kickboxing sub îndrumarea lui Florin Ioana. Trei luni mai târziu, Cristi Lupu a participat la Campionatul Naţional de Wu Shu Qingda şi a ieşit câştigător la categoria grea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *