Prima pagină » Actualitate » Campionul mondial David Popovici, premiat cu 200 de mii de euro. Sportiva Ana Maria Popescu, sfat pentru Guvern

Campionul mondial David Popovici, premiat cu 200 de mii de euro. Sportiva Ana Maria Popescu, sfat pentru Guvern

04 iul. 2022, 21:01,
în Actualitate

Înotătorul David Popovici a devenit campion mondial, la 100 de metri și 200 de metri liber și este cel mai iubit om al zilelor noastre. Pentru el, Guvernul a decis să îl premieze și cu 200.000 de euro.

Ana Maria Popescu, fostă spadasină care s-a retras din activitate în decembrie anul trecut, a fost de 5 ori cea mai bună spadasină a lumii, iar în prezent este consilier al președintelui COSR, Mihai Covaliu. Sportiva a discutat subiectul David Popovici, pe care Guvernul îl va premia cu 200 de mii de euro.

Ana Maria Popescu, sfat pentru Guvern

Ana Maria este de părere că oamenii din Guvern ar fi trebuit să acționeze cu totul altfel dacă se dorea o schimbare în sport. Aceasta susține că talentul și reușitele lui David sunt evidente, iar răsplata de la stat o merită din plin.

„Sunt foarte curioasă acum ce s-ar întâmpla dacă la un alt sport un sportiv va veni iar cu două medalii de aur, pentru că acum încep competițiile de obiectiv la sporturile olimpice, Campionate Europene, Campionate Mondiale. Mi-aș fi dorit tare mult ca, pe lângă această sumă, să vină cineva să spună «OK, ăștia sunt banii pentru David, dar venim și suplimentăm bugetul Federației Române de Natație și Pentatlon pentru un proiect». Abia atunci făceai ceva pentru sport”, a declarat Ana Maria Popescu la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

David Popovici provoacă isterie în mediul online

David Popovici este cel mai iubit și mai popular om din acest moment. Celebrul sportiv a atras de partea lui o țară întreagă după ce a reușit să devină dublu campion mondial. De când a înregistrat acest succes, tânărul a devenit cunoscut și a început chiar să provoace isterie în mediul online.

De curând au apărut mai multe conturi de TikTok ce îi poartă numele, iar acesta a intervenit imediat pentru a clarifica situația. Tânărul a precizat clar că nu folosește această platformă, deși unul dintre conturi ajunsese la 50.000 de urmăritori.

În nici două zile, anunțul făcut de David Popovici pe Facebook a generat mii de reacții: peste 15.000 de like-uri, aproape 300 de comentarii și peste 350 de redistribuiri, semn că este foarte celebru și are o influență mare. În nici două zile, anunțul făcut de David Popovici pe Facebook a generat mii de reacții: peste 15.000 de like-uri, aproape 300 de comentarii și peste 350 de redistribuiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`