Prima pagină » Titlurile zilei » Campionul Bogdan Năstase, „Ciobănașul” de la Iași, s-a înrolat în armată: „Vreau să avansez în rang până ajung cât mai sus” – FOTO

Campionul Bogdan Năstase, „Ciobănașul” de la Iași, s-a înrolat în armată: „Vreau să avansez în rang până ajung cât mai sus” – FOTO

01 iun. 2024, 02:00, 8 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Bogdan Năstase, luptătorul K1 din Iași, s-a înrolat în armată și a depus jurământul. Sportivul are deja zeci de lupte la activ, unde a adunat 39 de victorii

Luptătorul de 29 de ani este originar din comuna Coarnele Caprei, județul Iași. Din 2015, a participat la competiții de profesioniști la K1 și a impresionat de multe ori în ring. Acesta a început să lupte după ce a avut o întâmplare nefericită într-un sat. Pe lângă Bogdan Năstase, și colegul său, Ionuț Busuioc, s-a înrolat în Armata Română.

„Ciobănașul” Bogdan Năstase s-a înrolat în armată

Când era tânăr, Bogdan Năstase era cioban și păștea oile pe câmp în fiecare zi. Într-o zi, după ce a terminat treaba, a vrut să meargă la discotecă într-un sat vecin. Băiatul a plecat la drum, însă, când a ajuns în cealaltă localitate, a fost atacat de un grup de bărbați. De atunci a decis să devină luptător K1, pentru a învăța să se apere. Oamenii au apreciat mereu atitudinea lui Bogdan, care în multe momente a fost cu „totul sau nimic” în ring. Acum, a decis să se înscrie și în armată, iar după ce a terminat instrucția cu bine, a depus jurământul. Totuși, în același timp, se va ocupa și de latura sportivă. Tânărul a fost repartizat la Batalionul 151 Infanterie din Iași cu gradul de soldat.

„Voiam să fac acest lucru de mult timp, însă nu am găsit momentul potrivit. Am depus jurământul, este o onoare pentru mine să fac parte din Armata Română. Instrucția a fost exact cum m-am așteptat, totul foarte dur, cum vezi în filme, fix cum mi-am dorit eu. Am tras puțin de mine, însă am terminat instrucția fără probleme. Vreau să merg în misiuni, oricare misiune posibilă, nu dau înapoi. Deocamdată, sunt doar soldat, însă cu timpul vreau să avansez în rang să ajung cât mai sus”, a precizat Bogdan Năstase.

Nu renunță la K1

Chiar dacă este soldat în Armata Română, Bogdan nu renunță nici la luptele din ring. Acesta crede că va fi mai puternic acum după ce a urmat instrucția din armată.

„Deși sunt soldat, vreau să continui să mă ocup și de sport, să lupt pe două fronturi. În toamnă, voi avea prima mea luptă din acest an, deocamdată nu pot da mai multe informații, o să fie o surpriză. Sunt încrezător că voi reuși și cu armata, și cu luptele, am toate resursele necesare”, a mai spui Bogdan Năstase.

Bogdan Năstase s-a înrolat în armată, însă nu vrea să renunțe nici la cariera în sport. Luptătorul vrea să aibă reușite la fel de bune în ambele domenii.

Comentarii
  • Se lasă el repede de Armată când o să vadă că-s salarii de mizerie, de kakao, mai degrabă câștigă în ciobănie la Coarnele Caprei.

  • Mai mulți bani faci cu oile !, aproape dublezi afacerea , efectivul în fiecare an !

  • Moșu' de la Fântanele !

    Bravo Bogdane! Felicitări pt. optiune! Nu o sa stai toata viata la oi, chiar daca o sa castigi mai putin, ai alt statut si alte oportunități!
    …stiu ca esti un baiat serios si un tatic de fată de nota zece( te văd cu fetița/ singur in parc la plimbare prin Dacia, putini tați fac asta). Sunt verișor primar cu mama ta , dar tu nu ma știi , o lasăm așa, te privesc cu admirație ori de cate ori te văd!
    Multă sănătate si succes in viața alaturi de familia ta !

  • Alt tigan borit….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mergi in ukraina la lupta

    este cerere mare de organe , iar restul corpului tau , este bun pentru compost……..

  • Ai luat-o pe costum la Belcești, recunoaște

  • Cât de degradante au devenit unele specimene care cu greu pot fi numite umane!!!!!
    ..E un om , care lupta sa aiba o viața mai buna, mai usoara/ el si familia lui, catre care de altfel toti tindem!
    La invective si persiflari sunteti buni toti, ascunsi bine in spatele anonimatului, cum de altfel cred ca si sunteti in viata reala/ niste anonimi!!!!
    Pariu ca sunteti,, nimeni” in viata reala, care nu stiu ce înseamnă a fi om, a gandi ca un om normal!

  • O să ajungi un cicat de colonel,fix că Ciucă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`