Prima pagină » Eveniment-Social » Campionatul Național de Volei pe Nisip va fi organizat pentru al treilea an la rând la Iași. Cele mai bune echipe din România vor juca la Brizo
Campionatul Național de Volei pe Nisip va fi organizat pentru al treilea an la rând la Iași. Cele mai bune echipe din România vor juca la Brizo

Campionatul Național de Volei pe Nisip va fi organizat pentru al treilea an la rând la Iași. Cele mai bune echipe din România vor juca la Brizo

17 aug. 2024, 02:00,
Andrei OSMAN în Eveniment-Social

În perioada 22-25 august 2024, va avea loc Campionatul Național de Volei pe Nisip la Baza Sportivă Brizo, din comuna Aroneanu. Evenimentul este organizat de către Asociația Clubului Sportiv (ACS) Rudali Iași, în parteneriat cu Federația Română de Volei.

Baza Sportivă Brizo va găzdui, al treilea an consecutiv, Campionatul Național de Volei pe Nisip

În comuna Aroneanu, din județul Iași, va fi organizat Campionatul Național de Volei pe Nisip pentru al treilea an consecutiv, la Baza Sportivă Brizo. Competiția va începe, în data de 21 august 2024, cu o prezentare a sportivilor și a echipelor, dar și cu un meci demonstrativ.

La acest eveniment vor participa 12 echipe la masculin și 12 echipe la feminin, iar în perioada 22-25 august 2024 se vor desfășura meciurile cu dublă eliminare pentru desemnarea campionilor. Iașul nu va avea nicio reprezentantă în acest turneu. Evenimentul este organizat de Asociația Clubului Sportiv Rudali Iași, condusă de Florin Dobrea.

„În cazul Campionatului Național, ședința tehnică va avea loc în data de 21 august, la orele 19:00, urmată de prezentarea echipelor și de un joc demonstrativ mixt, o premieră care a fost implementată tot la Iași. Începând cu 22 august, se vor desfășura meciurile sub formă de tablou cu dublă eliminare, cele mai bune 12 echipe urmând a se lupta pentru titlul național. În ziua de 25 august, vom avea meciuri pentru semifinale și finale, festivitatea de premiere consimțând finalul acestui campionat național de volei pe nisip”, a declarat Adrian Rohnean, directorul tehnic al turneului.

De asemenea, și Campionatul Balcanic pentru jucătorii sub 20 s-a disputat tot la Iași.

„Pentru al patrulea an, organizăm competiții de beach volley în Iași. În perioada 1-4 august 2024, Asociația Club Sportiv Rudali a fost desemnată de Federația Balcanică de Volei să organizeze Balcaniada sub 20 de ani la Baza Sportivă Brizo din Aroneanu. În aceeași lună, perioada 22-25 august, Federația Română de Volei ne-a însărcinat să organizăm, pentru al treilea an consecutiv, și Campionatul Național de Beach Volei. În urma Campionatului Național de Beach Volei, vor fi desemnați campionii naționali ai acestui sport. Voleiul pe nisip este un sport care ia o mare amploare în ultimii ani și este din ce în ce mai iubit la noi, în Iași, unde apar cluburi noi. Ne bucurăm să avem niște cluburi foarte bune”, a transmis președintele ACS Rudali, Florin Dobrea.

Spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare

Spectacolul este garantat la Campionatul Național de Volei pe Nisip BRIZO. La competiția pentru titlul de campion național, însoțit și de premii, vor participa cele mai bune 12 echipe atât la feminin, cât și la masculin. La prima ediție, s-au acordat premii în valoare de 4200 de euro, fiind cele mai mari oferite la o competiție de volei din România.

„Vorbim de cele mai bune echipe de seniori atât la feminin, cât și la masculin. Vorbim de ordinea clasamentului, de cele mai bune echipe. Vor fi cele mai bune 12 echipe la băieți, cele mai bune 12 echipe la fete și va fi acordat titlul de campion național. La prima ediție, au fost cele mai mari premii care s-au dat în România, deci o să continuăm în același mod. Nu pot să vă spun exact pe categorie”, a transmis directorul celor două turnee, Cătălin Știrbu.

Spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare la Baza Sportivă Brizo, unde vor putea urmări meciurile de volei, dar unde vor putea face și alte activități.

„Intrarea este gratuită, spectacolul este garantat. La baza Brizo, se pot face și alte activități – activități nautice și plajă. Se pot face foarte multe lucruri acolo. Lumea care a mai venit știe cam despre ce este vorba”, a adăugat Cătălin Știrbu.

Campionatul Național de Volei pe Nisip Brizo se va desfășura în perioada 22-25 august 2024, în comuna Aroneanu din județul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024