Prima pagină » Cancan ultimă oră » Campioana la gimnastică Irina Deleanu, despre iubita lui Vladimir Putin: „Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva”

Campioana la gimnastică Irina Deleanu, despre iubita lui Vladimir Putin: „Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva”

14 mart. 2022, 20:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată la Jocurile Olimpice, a vorbit recent despre relația ei cu Alina Kabaeva, presupusa iubită a președintelui rus Vladimir Putin. Cele două se cunosc de multă vreme, de când concurau la campionatele de gimnastică.

Irina Deleanu, despre Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Irina Deleanu a rememorat perioada în care evolua ca gimnastă, dezvăluind ce relație exista între ea și Alina Kabaeva, presupusa iubită a președintelui rus Vladimir Putin. Fostă gimnastă și Alina Kabaeva s-au întâlnit ultima oară, în calitate de concurente, la Campionatul Mondial de la Pesaro, din 2017, însă drumurile lor s-au mai intersectat de câteva ori.

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil. După ce ne-am retras din gimnastică, ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens”, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Relația dintre Putin și Kabaeva, învăluită în mister

Despre Alina Kabaeva se spune de mult timp că este soția sau iubita lui Vladimir Putin și mama celor doi gemeni, iar despre legătura celor doi a început să se scrie încă din anul 2008. Aceasta a fost numătă „Prima amantă a Rusiei”. Deși a negat orice legătură cu președintele Rusiei, zvonurile că ar fi logodiți, căsătoriți și chiar că ar avea copii împreună nu s-au oprit.

În 2016, Alina a apărut pentru prima oară în public purtând o verighetă, pe care părea că încearcă să o ascundă de camere. După acel moment, aceasta a mai avut apariții publice în care purta acel inel, inclusiv în timpul unui interviu în care aceasta a vorbit despre un presupus iubit.

S-a scris în presă de nenumărate ori și despre faptul că Alina Kabaeva i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin copii. Primele zvonuri au apărut în 2017, când Alina a apărut la o competiție de gimnastică purtând o rochie roșie, largă, care părea să-i ascundă sarcina.

Un reporter rus a scris atunci că perechea se logodise, dar vestea a fost negată și ziarul a fost închis de autoritățile de la Kremlin. Zvonurile că cei doi au mai mulți copii au izbucnit din nou după ce Kabaeva și Putin au fost pozați împreună, aceasta fiind obligată, într-un final, să nege că a născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *