Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Campanie electorală 2024! În Platoul BZI LIVE sunt invitați speciali: dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar – candidat AUR pentru Primăria Municipiului Iași respectiv prof. univ. dr. Silviu Gurlui – candidat AUR pentru Parlamentul European respectiv Consiliul Județean Iași – FOTO

LIVE VIDEO – Campanie electorală 2024! În Platoul BZI LIVE sunt invitați speciali: dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar – candidat AUR pentru Primăria Municipiului Iași respectiv prof. univ. dr. Silviu Gurlui – candidat AUR pentru Parlamentul European respectiv Consiliul Județean Iași – FOTO

19 mai 2024, 11:26,
BZI.ro, în BZI LIVE

Campanie electorală 2024! Luni, 20 mai 2024 cu începere de la ora 9.30 în Platoul BZI LIVE sunt invitați speciali: dr. Tudor Ciuhodaru (medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie ”N. Oblu” Iași), europarlamentar – candidat Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Primăria Municipiului Iași respectiv prof. univ. dr. Silviu Gurlui (Facultatea de Fizică a Universității ”Alexandru Ion Cuza” (UAIC) din Iași) – candidat AUR pentru Parlamentul European (PE), legislatura 2024 – 2029 respectiv pe lista de la Consiliul Județean Iași (CJI), poziția III.

Alături de cei doi vor fi abordate elemente și puncte-cheie ce țin de proiecte, soluții, investiții și strategii de dezvoltare, atât pentru municipiu, județ, regiune dar și de modul în care trebuie să fie reprezentați ieșenii, moldovenii și românii în PE.

Pe de o parte, dr. Tudor Ciuhodaru se va axa pe modul în care vede rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă Iașul (poluare, slabă dezvoltare economică, lipsa parcărilor, hos urbanistic) dar și despre cum vede el medicul ieșean un plan complex, un proiect multifuncționale care este construit pe 30 de hectare și unde ieșenii vor putea beneficia cu adevărat de un Spital Municipal, locuințe de tip ANL, complex educațional, parc, parcări, precum și un centru internațional de conferințe.

”Vreau să transformăm ruinele Fortus în NOUA INIMĂ de dezvoltare a Iașului!”, transmite dr. Tudor Ciuhodaru. Apoi, prof. univ. dr. Silviu Gurlui va avea în prim-plan elemente legate de soluții anti-poluare, investiții în universități și Cercetare, infrastructură, zona de afaceri, sistematizare urbanistică respectiv idei pentru dezvoltarea județului.

(Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, Executat de Global Impex Distribution, CMF europarlamentare: 41240016)

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *