Prima pagină » Local » Campanie de donaţii pentru înmormântarea tinerilor ucişi în gravul accident feroviar din Iași

Campanie de donaţii pentru înmormântarea tinerilor ucişi în gravul accident feroviar din Iași

15 feb. 2021, 10:03,
George Cristian, în Local

În cursul zilei de duminică, 14 februarie 2021, în judeţul Iași a avut loc un accident feroviar soldat cu decesul a două persoane. Vorbim despre doi tineri care nu au avut nicio şansă de a supravieţui teribilului accident. În aceste momente, mai mulţi prieteni de-ai tânărului mort în accident au început o campanie de donaţii pentru înmormântarea acestora.

Pe mai multe story-uri publicate pe o reţea de socializare, prieteni şi colegi de sală cu Dragoș P. vor să strângă o sumă de bani, sumă care va fi folosită pentru înmormântarea acestora.

Zeci de prieteni transmit mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

După ce vestea morţii celor doi tineri a fost făcută publică, pe reţelele de socializare, zeci de prieteni de-ai celor doi tineri au început să transmită mesaje de condoleanţe. Unii dintre prieteni au decis să lanseze o campanie de donare. Toţi cei care vor să ajute familiile îndoliate o pot face donând diverse sume de bani la sediul Metalmorphose Gym din Iași.

Încă sunt în stare de şoc și nu pot crede că acum ești un înger! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat! Nu îmi găsesc cuvintele să pot exprima durerea din suflet. Îți vei veghea de acolo, din împărăția îngerilor părinții și surioarele tale.

CONDOLEANŢE FAMILIEI .DUMNEZEU SĂ O IERTE ! au fost unele dintre mesajele publicate de prietenii celor doi pe reţelele de socializare.

Doi tineri au murit într-un tragic accident rutier

Duminică, 14 februarie 2021, în jurul orei 15, în localitatea Vlădeni din Iași a avut loc un accident feroviar grav. Un tren de pasageri a acroşat un autoturism marca BMW care încerca să treacă peste calea ferată. Maşina a fost târâtă circa 100 de metri, iar ambele persoane din autoturism au decedat.

„Cele două victime, un bărbat și o femeie, au suferit leziuni incompatibile cu viața”, a adăugat șefa UPU-SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Din primele informații a reieșit faptul că șoferul nu a observat trenul Iași – Dorohoi R16520, care a trecut pe la bariera Vlădeni ieri după-amiază. Mecanicul trenului nu a putut frâna la timp, astfel că bolidul BMW a fost târât pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Conform autorităţilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași, cercetările continuă sub aspectul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. După mai multe investigaţii se va stabili în mod oficial cauza care a dus la producerea evenimentului rutier:

„În jurul orei 15:30, autoritățile au fost anunțate despre producerea unui accident feroviar, în localitatea Vlădeni. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. În urma impactului, două persoane, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viețile. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *